Sporttikummivalmennus, Joensuu

21.09.2019 klo 09:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari

Pelastakaa Lasten Sporttikummitoiminta on tarkoitettu niille lapsille, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria, jotta he motivoituvat liikkumaan, harrastamaan ja saamaan sitä kautta pysyvyyttä, tavoitteita ja hyviä aikuisia elämäänsä.

Sporttikummin ei tarvitse olla valmentaja tai urheilija. Riittää, että omaa liikunnallisen asenteen ja on halukas antamaan aikaansa lapselle. Lapset tarvitsevat elämäänsä ystävällisiä ja turvallisia aikuisia.

Mitä Sporttikummi tekee?
Muun muassa sitoo kengännauhoja, pitelee juomapulloa, analysoi tilanteita, heittää kommenttia, tsemppaa, lohduttaa, puhaltaa, pyyhkii hikeä ja kyyneleitä, muistaa huippuhetket, saattaa väsyneen Sporttimuksun kotiin,  on läsnä!

Missä Sporttikummi toimii?
Ihan missä vaan liikunnan parissa. Hiekkakentällä, nurmikentällä, leikkikentällä, pihakentällä, painimatolla, salibandy-hallissa, tanssistudiolla, kiipeilyseinällä, kaukalossa, ladulla, uimahallissa, tatamilla, pururadalla, suunnistuspolulla, voimistelusalilla, pituushyppypaikalla ja golfkentällä…

Mitä Sporttikummilta odotetaan?
Täysi-ikäisyyttä, luotettavuutta, riittävän tasapainoista elämäntilannetta sekä aikaa toimintaan noin 1-4 kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan. Lapset ovat erilaisia ja siksi vapaaehtoistyöhön tarvitaankin monenlaisia ja monen ikäisiä ihmisiä.

Kulukorvaukset ja vakuutukset
Sporttikummille maksetaan tarvittaessa toimintakuluja sekä matkakulut. Pelastakaa Lapset ottaa kaikille lapsille vahinkovastuu- ja tapaturmavakuutuksen.

Ennen toiminnan aloittamista haastattelemme ja valmennamme kaikki Sporttikummit. Valmennus on maksuton!

Tule mukaan aktiiviseen ja mukavaan vapaaehtoistoimintaan!

Lue lisää: https://www.pelastakaalapset.fi/auta-lapsia/tule-vapaaehtoiseksi/ryhdy-sporttikummiksi/

Seuraava sporttikummivalmennus Joensuussa 21.9.2019, klo 9-16.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Ismo Nuutinen puh. 050 313 0439
ismo.nuutinen@pelastakaalapset.fi,

 

Osoitteet

  • Tiedepuisto

    Länsikatu 15, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Tiedepuisto

Länsikatu 15, Joensuu, Suomi

Teemat

vapaaehtoisuus

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ismo Nuutinen puh. 050 313 0439
ismo.nuutinen@pelastakaalapset.fi,