Saimaannorpan syksy -tapahtuma

26.11.2022 klo 11:00 - 13:00 / Muu, Virkistys, Yleisöluento
Mitä kuuluu saimaannorpan syksyyn?

Tutustumme saimaannorpan vuodenkiertoon kuvaesityksen kautta. Tapahtumassa on norppateemaista askartelua, pelejä ja leikkejä. Norpparasteja kiertämällä lapset saavat muistoksi oman norppadiplomin. Tapahtumassa voi tutustua myös norppaturvalliseen Saimaa-katiskaan.

Tapahtuman asiantuntijavieraana on dokumentaristi, kaupallinen kalastaja Juha Taskinen, joka kertoo kokemuksiaan norppaturvallisen NoTu-rysän tekemisestä ja sillä kalastamisesta.

Saimaannorpan syksy -tapahtumassa voi lisäksi tehdä ostoksia pukinkonttiin. Myynnissä on Suomen luonnonsuojeluliiton Luontokaupan saimaannorppa- ja luontoaiheisia tuotteita. Tapahtumassa voi myös askarrella itse norppateemaisen joulukortin.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Suomen luonnonsuojeluliitto järjestää tapahtuman osana Yhteinen saimaannorppamme LIFE -hanketta (Our Saimaa Seal LIFE, LIFE19 NAT/FI/000832). Hanke on saanut rahoitusta Euroopan unionin LIFE-ohjelmasta. Tapahtuman sisältö heijastelee sen tekijöiden näkemyksiä, eikä Euroopan komissio tai CINEA ole vastuussa tapahtuman sisältämien tietojen käytöstä.

Lisätietoa: kari.antikainen(a)telemail.fi

 

Osoitteet

  • Kulttuuritehdas Siihtala

    Nurmeksentie 4, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Siihtala

Kulttuuritehdas Siihtala

Nurmeksentie 4, Joensuu, Suomi

Teemat

tapahtuma, ympäristö, luonto ja eläimet

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret

Ikäryhmä

kaikenikäiset, leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

kari.antikainen(a)telemail.fi

Linkkejä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet