Perheretki Kuhasaloon

27.02.2021 klo 09:00 - 15:00 / Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / Joensuun Pelastakaa Lapset ry

Joensuun Pelastakaa Lapset ry järjestää perheretkitoimintaa perheille, joissa vanhempi on kohdannut jossakin elämänsä vaiheessa päihde- tai mielenterveyden haasteita. Retkien tarkoituksena on vahvistaa perheen lapsen ja vanhemman vuorovaikutussuhdetta sekä tarjota yhteisiä onnistumisen kokemuksia. Retkiä järjestetään eri kohtein ja teemoin.

Helmikuun Perheretkellä suunnataan Joensuun Kuhasaloon viettämään yhteistä ulkoilupäivää. Retken ohjelmaan kuuluu perheiden yhteiset toimintarastit, lumikenkäilyä sekä jäätilanteen salliessa mahdollisuus pilkkimiseen Pyhäselän jäällä. Retkipäivä on maksuton ja se sisältää kyydit, ruokailut, välineet ja ohjelman. Varaa retkelle riittävästi lämpimiä vaatteita!

Päivän ajaksi meille on varattu alueelta kota, jossa valmistamme herkullisen nuotiolounaan. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan perheille ilmoittautumisen yhteydessä. Retkelle mahtuu 4 perhettä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

Hanna Fabritius

Perheretkityön vastaava

p. 050 357 9778

hanna.fabritius@pelastakaalapsetjoensuu.fi

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta), Eno, Hammaslahti, Reijola, Rantakylä

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus, osallisuus, päihteet ja riippuvuudet, sosiaali ja terveys, vertaistoiminta, vertaistuki

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, perheet

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton