Päihdepäivät-tapahtuma

19.05.2021 klo 09:30 - 20.05.2021 klo 16:30 / Koulutus/seminaari

Valtakunnallinen päihdepäivät-tapahtuma on suunnattu kaikille päihdeaiheesta kiinnostuneille kuten ammattilaisille, opiskelijoille tai eläkeläisille.

Tämän vuoden tapahtuman teemana on päihteet, mieli ja nuorten hyvinvointi. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä mielenterveyden ympärille on rakennettu seminaaripolku, joka tarjoaa ammattilaisille tietoa ja työkaluja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tapahtumassa on yhteensä 14 seminaaria, joista jokainen osallistuja voi vapaasti valita itselleen sopivat seminaariaiheet. Aiheina mm. huumeet ja yksinäisyys, päihteiden puheeksi otto, sosiaalinen työllistyminen, päihdepalvelujen saatavuus, kuntien päihde- ja mielenterveystyö, rahapelihaittojen ehkäisy, nuorten mielenterveyden edistäminen, päihdehuolto ja kuntoutus sekä kannabistyö.

Seminaarien lisäksi osallistujat voivat tutustua laajaan virtuaalimessuosastoon, maksuttomiin miniseminaareihin ja seurata tauko-ohjelmaa. Seminaaripuhujina toimivat asiantuntijat, tutkijat, nuoret, kokemusasiantuntijat ja sotealan osaajat Suomesta.

Päihdepäivien maksulliseen sekä maksuttomaan ohjelmaan voi tutustua Päihdepäivät -verkkosivuilla
Ilmoittautua voi 10.5. asti.

päihdepäivät


Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani on MIELI ry.

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, mielenterveys, nuoruus, päihteet ja riippuvuudet

Avainsanat

etänä, verkossa

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset