Nurmeksen järjestöilta

03.06.2019 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen

Tule mukaan rakentamaan hieno, yhteinen ja toiminnallinen toripäivä maanantaina 17.6. Nurmeksen torille!

Nurmeskotiyhdistys ry ehdotti, että voisimme eri yhdistysten voimin järjestää yhteisen toripäivän, jossa yhdistykset voisivat tavoitella uusia ihmisiä toimintaansa mukaan ja luovasti esitellä, mitä he todella tekevät täällä. Nyt ei pönötetä! Silläkään ei ole väliä, onko yhdistyksenne esim. harrastustoimintaa, edunvalvontaa tai kylätoimintaa, kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Tiistaina 7.5. järjestöillassa laitettiin ideointi alkuun ja sitä jatketaan 3.6. klo 17 koulutustilassa, kaupungintalolla (Kirkkokatu 14) – tervetuloa mukaan!

Ajatuksena on tehdä illan mittaan jatkuva näytelmä, joka sijoittuu Ystävänpysäkille. Siellä on kuntalainen, joka haluaa tutustua yhdistysten toimintaan. Eri yhdistykset näyttelevät omaa toimintaansa (kerhoja, tapahtumia, infotilaisuuksia). Ehkä Närekartanokin tulee lavalle jossain välissä? Jännittävää! Tulisiko teidän yhdistys näytelmään mukaan?

Lisäksi yhdistykset levittäytyvät torille omiin/yhteisiin pöytiin ja kojuihin, joissa on toiminnallisia rasteja. Kun näitä rasteja kiertää, kävijät saavat passiinsa merkin tai kirjaimen. Kirjaimista muodostuu sana, joka pitää itse ratkaista. Sanan ratkaisseet saavat palkinnon.

Tulkaa luovasti mukaan! Mukana voi olla myös vaikka vain hetken näytelmässä tai koko päivän sekä 13-15 että 17-19.30 ohjelmallisissa osuuksissa.

Ilmoittaudu Teijalle mukaan, varaillaan sitten toriemäntä Virpiltä riittävästi pöytiä yms. Ja tätä saa ehdottomasti jakaa!

Myös lasten toripäivään 24.6. ovat kaikki tervetulleita. Nyt jo mukana MLL ja kirjasto/kaupunki sekä mahdollisesti Siun sote.

Osoitteet

  • Kaupungintalo, kokoushuone

    Kirkkokatu 14, Nurmes, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Nurmes, Valtimo

Kaupunginosa / Kylä
Nurmes, Valtimo

Kaupungintalo, kokoushuone

Kirkkokatu 14, Nurmes, Suomi

Teemat

yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Yhteistyökumppanit

Nurmeskotiyhdistys ry

Ilmoittautumistiedot

Pyydän ilmoittautumaan Teijalle: teija.simonen(at)nurmes.fi