Nuoret, päihteet ja mielen hyvinvointi – verkkokoulutus (2 op)

22.01.2018 klo 00:00 - 16.02.2018 klo 00:00 / Koulutus/seminaari

Ammatillinen täydennyskoulutus järjestetään Preventiimin ja Suomen Mielenterveysseuran yhteistyönä verkossa. Maksuton koulutus luo katsauksen nuorisoalan ehkäisevän päihdetyön ja mielen hyvinvoinnin edistämisen yhteisiin näkökulmiin.

Se on suunnattu on kuntien, järjestöjen, oppilaitosten ja seurakuntien palveluksessa nuorten parissa työskenteleville ja nuorten ehkäisevästä päihde- ja mielenterveystyöstä kiinnostuneille ammattilaisille. Osallistuminen edellyttää nuorisoalan työelämäpaikkaa tai alan aiempaa työkokemusta, sillä täydennyskoulutuksen tehtävät keskittyvät oman työn kehittämiseen.

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, mielenterveys, nuoruus, päihteet ja riippuvuudet

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, kokemusasiantuntijat, työssäkäyvät, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo

Ilmoittautumistiedot

Henkilökohtaiset ilmoittautumiset tehdään sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta 31.12.2017 mennessä (tai koulutuksen täyttymiseen asti). Mikäli koulutus täyttyy, voi jonoon jättää tiedot varapaikkaa varten. Paikat täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä.