NettiSaapas-vapaaehtoiskoulutus

13.03.2021 klo 12:00 - 14.03.2021 klo 19:00 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta / Joensuun ev.lut seurakuntayhtymä/Vapaaehtoistyö

NettiSaapas on osa Saapastoimintaa. Siinä kohdataan nuoria erilaisilla netin alustoilla ja osallistutaan keskusteluihin Saappaan profiililla. Koulutukseen voi osallistua 17 vuotta täyttäneet henkilöt (yläikärajaa ei ole). NettiSaapas toimii Joensuussa noin kaksi kertaa kuukaudessa pääosin tiistai-iltaisin. Varsinaiseen toimintaan osallistuminen edellyttää tällä hetkellä täysi-ikäisyyttä, mutta lähitulevaisuudessa NettiSaappaan toimintaan voivat osallistua myös 16 vuotta täyttäneet nuoret.

Koulutus tapahtuu kahden päivän koulutuksena 13.-14.3.2021, molempina päivinä klo 12-19. Koulutus antaa valmiuksia nuorten kohtaamiseen verkkoympäristössä ja toimimaan NettiSaappaassa saapaslaisena Saappaan periaatteiden mukaisesti. Tärkeintä Saappaassa on olla nuorten tukena, apuna ja tsempparina elämän eri tilanteissa ja olla netin arvaamattomassa maailmassa ”järjen ääni” monelta osin levottomassa ja kontrolloimattomassa netin todellisuudessa.

Tällä hetkellä toimimme Suomi24ssa, Instagramissa, YouTubessa, Tukinetissa ja aloittelemme toimintaa myös Tiktokissa. Pääperiaate on mennä, löytää ja kohdata nuoria nettiympäristöissä, emme siis odota että nuori tulee kohtaamaan meitä, vaan pääpaino on etsivässä työotteessa.

Ilmoittautumisaikaa on 5.3.2021 saakka. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Osoitteet

  • Joensuun seurakuntakeskus

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Joensuun seurakuntakeskus

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, nuoruus, osallisuus, päihteet ja riippuvuudet, päivystys- ja kriisityö, vapaaehtoisuus

Kohderyhmä

lapset ja nuoret

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Linkkejä

Joensuun Saapas

Facebook/Joensuun Saapas

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

https://bit.ly/nskoulutus21kevät