Musiikin mahdollisuudet neurologisessa kuntoutuksessa-Neuroliiton verkkoluento

27.08.2019 klo 17:30 - 19:00 / Koulutus/seminaari

Luennolla akatemiatutkija, psykologian dosentti Teppo Särkämö esittelee kliinisen neuro-psykologian ja kognitiivisen neurotieteen tulokulmista, mitä nykytutkimuksen perusteella tiedetään musiikki- ja laulupohjaisen kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja mekanismeista neurologisessa kuntoutuksessa.

Tunteiden kielenäkin usein pidetty musiikki on ihmisai-voille erittäin stimuloiva ja monipuolinen virike, jonka käsittely on vahvasti yhteydessä mm. kielen, emootioiden, motoriikan, sekä tarkkaavaisuuden ja muistin käsittelystä vastaaviin aivoverkostoihin.

Maksuton teemaluento on tarkoitettu sinulle, joka sairastat MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai jotakin liikehäiriösairautta tai jos sinulla on ollut aivoverenkiertohäiriö eli kuulut joko Neuroliiton, Parkinsonliiton tai Aivoliiton kohderyhmään. Myös läheiset ovat tervetulleita kuuntelemaan luentoa. Voit kuunnella luentoa paikanpäällä Helsingissä tai seurata luentoa omalta koneeltasi. Luennosta ei tehdä tallennetta

lmoittaudu mukaan ti 13.8. mennessä osoitteessa tapahtumat.neuroliitto.fi Valitse ilmoittautuessasi osallistutko luennolle Helsingissä vai verkossa. Verkkoluentoon ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet ja luentolinkki.

Lisätietoa luennosta Neuroliiton sivuilla

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Helsinki

Teemat

sosiaali ja terveys