Möhkön ruukin joulutapahtuma

09.12.2017 klo 11:00 - klo 16:00 / Virkistys

Möhkön ruukin joulutapahtuma on tapahtuma kaikenikäisille tontuille! Joulun sinisessä hämärässä vilahtelevat tonttulakit, islanninhevoset kuljettavat vieraita Pietarsaaren satumetsään ja Pytingin salista vilkkuvat joulukuusen valot. Ruukin joulutapahtuma kutsuu hengähtämään hetkeksi ennen joulun kiireitä ja olemaan hetken vain yhdessä.

Jouluinen ohjelmamme kutsuu aistimaan välähdyksen entisaikojen joulua Pytingin joulusaliin, jossa Saloheimojen perhe on rauhoittunut joulun viettoon. Joulumyyjäisistä ja ruukinpuodista voi ostaa joko jouluherkkuja tai täytettä pukinkonttiin. Joulutapahtumamme arpajaisissa jokainen arpa voittaa ja lapsia houkutellaan etsimään Pytinkiin ja ruukinpuistoon kadonneita tonttuja.

Pytingin pihalle pystytetystä kodasta myydään jouluisen lämmintä juomaa ja ruokaa; mutta mihin on kadonnutkaan joulupukki, onko kukaan nähnyt? Jos viluttaa, niin viimeistään tonttujumpassa saa varpaansa ja mielensä lämpimäksi!

Jouluvaellukselle lähdetään Pietarsaaren talviselle Lemmenpolulle. Jouluvaelluksella katsellaan ja kuunnellaan talvista luontoa, jätetään pieniä kauralyhteitä linnuille ja mitä löydetäänkään? Jouluvaelluksen päätteeksi palataan Pytingin saliin lämpimälle glögille kuuntelemaan joulusatua ja laulamaan joululauluja.

Tapahtuman järjestää Möhkön Matkailuyhdistys ry.

Päivän aikataulun ja tarkemman ohjelman näät liitteenä olevasta esitteestä.

 

Teemat

muu, myyjäiset ja kirpputorit, teemapäivät ja -viikot

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Möhkön ruukki

Möhköntie 209, Ilomantsi, Suomi

Osoitteet

  • Möhkön ruukki

    Möhköntie 209, Ilomantsi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Ilomantsi

Lisätiedot

Tuija Lauronen 040 861 6373 mohkonmanta@luukku.com ja

Maija Luostarinen 050 434 3744 maija.luostarinen@ilomantsi.fi

Möhkön Matkailuyhdistys ry:n verkkosivut

Liitteet