MLL:n tukihenkilökoulutus perhekummi- ja kaveritoimintaan verkossa

26.11.2020 klo 17:30 - 07.12.2020 klo 20:00 / Koulutus/seminaari / Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Järvi-Suomen piiri

Tule kaveriksi tai perhekummiksi lapselle, nuorelle tai perheelle! 🥰

Etsimme vapaaehtoisia tukihenkilöitä toimimaan lapsiperheiden ilona ja tukena Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella. Pohjois-Karjalassa perhekummeja ja kavereita etsitään erityisesti Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueille.

Koulutus toteutetaan etänä (zoom), ja ensimmäisen koulutuskerran jälkeen voit päättää haluatko jatkaa mukana koulutuksessa.

Koulutuspäivät (klo 17.30-20): 26.11, 1.12, 7.12.

Tukihenkilöt ovat tavallisia, luotettavia aikuisia, jotka antavat aikaansa, apuaan ja huomiotaan tuettaville. Tukisuhde on arkista yhdessäoloa, tekemistä ja asioiden jakamista. Tukihenkilö tapaa tuettavaa yleensä 2–4 kertaa kuukaudessa pari tuntia kerrallaan.

Tukihenkilöt saavat maksuttoman koulutuksen tehtäviinsä, ja he sitoutuvat noudattamaan vapaaehtoistoiminnan eettisiä periaatteita. Kaikilta tukihenkilöiksi hakeutuvilta pyydetään suostumus rikostaustan selvittämiseen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa koulutuksesta:
Sirja Tanskanen
sirja.tanskanen@mll.fi
050 346 7810

Lue lisää tukihenkilötoiminnasta

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu, Kontiolahti, Liperi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, lapsuus ja perhe-elämä, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus

Avainsanat

verkossa, etänä

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Lisätiedot

Yhteyshenkilö
Sirja Tanskanen
sirja.tanskanen@mll.fi
050 346 7810

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Jos haluat kuulla lisää MLL:n Järvi-Suomen piirin vapaaehtoistoiminnasta tai ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi, niin ota yhteyttä lomakkeella . Otamme sinuun pian yhteyttä!