Maistuvat kyläjuhlat Kesälahti

16.01.2018 klo 17:00 - 19:00 / Harrasteryhmä, Kokous/tapaaminen, Virkistys

Maistuvia kyläjuhlia vietettiin menestyksekkäästi Suomen luonnon päivänä Sovintolassa Kesälahdella. Tervetuloa mukaan jälleen tammikuussa 16.1. klo 17-19 Sovintolaan uusien tuulien merkeissä.

Katsellaan mennyttä ja pohditaan tulevaa. Illan aikana tutustumme myös muualla pidettyihin kyläjuhliin, suunnittelemme mahdollisia uusia juhlia ja totta kai teemme jotain helppoa iltapalaa Maistuvien kyläjuhlien teemalla, ehkäpä saamme raaka-aineeksi jotain hyönteisravintoakin!

——–

Hankkeessa on mahdollisuus toteuttaa omat uudet juhlat tai lähteä uusin voimin vanhoihin mukaan.

Miltä kuulostaisi juhlat tähtitaivaan alla, pilkkikisat, revontuliretki, maistuvat peijaiset, puutarhajuhlat, nyyttärit, rantakalailta, kylä-piknik tai maistuvat peijaiset?

Maistuvat kyläjuhlat -hanke tarjoaa koulutusta omien tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen sekä tietysti ideoita ja käytännön tekemistä ruokatarjoiluun ja ruokien tuunaukseen. Kurssikerrat ovat maksuttomia osallistujille. Juhlat järjestätte omalla budjetilla ja esim. keräätte osallistumismaksut ruokailijoilta. Myös lähiruokayrittäjät, muut järjestöt ja ihan uudet ihmiset ovat toivottuja ja tervetulleita mukaan.

Lisätietoa hankkeesta: https://msl.fi/maistuvatkylajuhlat/

Viestiä saa mieluusti jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa, alueen asukkaille, yhdistyksille ja lähiruokatuottajille ym. Kutsukaa mukaan omianne, naapureita, lähiruuan tuottajia.

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Sovintola

Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti, Suomi

Osoitteet

  • Sovintola

    Pyhäjärventie 8, 59800 Kesälahti, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Kitee

Kaupunginosa / Kylä
Kesälahti

Lisätiedot

Jenni Väisänen

jenni.vaisanen@msl.fi

p. 044 5885537


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn