#LaitaPariKuvaa -webinaari

29.09.2022 klo 09:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari

Suoraa puhetta somesta, seksuaalisuudesta ja seksuaalirikoksista!

Sua varten somessa -hanke järjestää maksuttoman webinaari aiheesta “Laita pari kuvaa” – lapsiin ja nuoriin kohdistuvat seksuaalirikokset somessa.

Mitä somessa tapahtuu juuri nyt? Mitä ammattilaisen on hyvä siitä tietää? Webinaarissa kuulet nuorten ääntä suoraan kentältä ja saat ajankohtaista tietoa verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista, niihin puuttumisesta sekä niiden ennaltaehkäisystä. Tilaisuudessa on runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle, kysymyksille ja ajatusten vaihtamiselle. Tehdään yhdessä somesta turvallinen! Webinaarin päättää erityistason seksuaaliterapeutti, luennoitsija, kouluttaja, somevaikuttaja ja tietokirjailija Marja Kihlström.

#LaitaPariKuvaa webinaari on suunnattu kaikille lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille kuten nuorisotyöntekijöille, ohjaajille, opettajille, oppilashuollon työntekijöille, terveydenhuollon ammattilaisille, sosiaalityöntekijöille, poliiseille, muille viranomaisille, vapaaehtoisena työskenteleville, opiskelijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Myös päättäjät ovat erittäin tervetulleita kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun!

Tarkka ohjelma, lisätiedot ja  Ilmoittautuminen viimeistään 22.9. Loisto-setlementin sivuilla.

Yhteyshenkilö:
Minerva Kettukuja
minerva.kettukuja@nicehearts.com
044 7193191

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen

Kunta
Helsinki

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Asiasanat

seksuaalinen väkivalta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, verkossa, etänä

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, kaikille, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset, nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton