Kiihtelyksen kesäpäivä

08.08.2020 klo 11:00 - 13:00 / Muu, Virkistys / Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokka

Kiihtelyksen kesäpäivää vietetään la 8.8. klo 11 – 13 Kiihtelysvaaran torilla (Joensuuväylä 11, Esperi Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmen edustalla)!

Uudessa kesätapahtumassa Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokka esittää pienoisnäytelmän ”Tunnet itsesi, aavistat kaikki” ja Kuisma Lipponen soittaa elävää musiikkia haitarilla. Lisäksi tapahtumassa voi ostaa mm. kahvia, makkaraa ja muuta pientä. Tapahtuma on maksuton eikä ostopakkoa ole. Suojapirtin WC-tilat ovat tapahtumayleisön käytössä.

Paikalliset yhdistykset ja muut yhteisöt ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa. Mukaan tulo on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen (katso yhteystiedot alta). Tapahtuma on Syrjinnästä vapaa alue.

Tapahtumapäivänä Kiihtelysvaaran kotiseutumuseolla (Mäkräntie 2) on avoimet ovet eli maksuton sisäänpääsy klo 10 – 17. Yhteistyössä Kiihtelysvaara-Seura ry.

Sateen tai epävakaisen sään sattuessa tapahtuma pidetään Suojapirtillä (Tulrompsuntie 2). Sisätilatapahtumaan otetaan kerrallaan enintään 50 henkilöä.

***

Kiihtelyksen kesäpäivän toteuttavat Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokka ja Kiihtelys-Venäjä Seura.

Kiihtelyksen kesäpäivä on saanut Joensuun kaupungin Torien timantti -tapahtumatukea. Mikäli haluat tukea tapahtuman järjestämistä esimerkiksi yrityksesi kautta, ota yhteyttä, niin neuvotellaan yhteistyöstä! Myös vapaaehtoistyö tapahtumassa on mahdollista.

Lisätiedot, ilmoittautumiset telttaa pitämään ja tukitarjoukset:
Maria Korkatti, Pohjois-Karjalan kansanteatteri
maria@osuuskuntapokka.fi
044 292 0272

Osoitteet

  • Kiihtelysvaaran tori

    Joensuuväylä 11, Joensuu, Suomi

  • Suojapirtti

    Tulrompsuntie 2, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Kiihtelysvaara

Kiihtelysvaaran tori

Joensuuväylä 11, Joensuu, Suomi

Suojapirtti

Tulrompsuntie 2, Joensuu, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kulttuuri ja taide, myyjäiset ja kirpputorit, tapahtuma, vapaaehtoisuus, virkistys, yleisötilaisuudet

Avainsanat

kylä, järjestö, yhteisöllisyys, kulttuuritapahtuma, elävä musiikki, teatteri, kahvio, yhdistystoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, asunnottomat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, lapset ja nuoret, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, veteraanit, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Koronaviruksen leviämistä ehkäisevät toimintaohjeet:

Noudata 1 – 2 metrin turvavälejä muuhun yleisöön ja tapahtuman henkilökuntaan, myös jonottaessasi. Mikäli tilaisuus pidetään Suojapirtillä, sinne otetaan enimmillään 50 ihmistä kerrallaan.

Noudata hyvää käsihygieniaa:
– käytä käsihuuhdetta, jota tilaisuuden järjestäjä on asettanut tarjolle.
– pese kädet vedellä ja saippualla tullessasi sisätilaan, ennen ruokailua ja wc:ssä käynnin jälkeen. Käsienpesupisteet ovat Suojapirtin wc-tiloissa.
– yski tai aivasta kertakäyttönenäliinaan, tai suojaa suu kyynärtaipeella. Pese kädet tämän jälkeen.
– kun käsienpesu ei ole mahdollista (torilla), käytä käsihuuhdetta.

Tapahtumassa voi käyttää maskia. Huomioi maskin oikeaoppinen käyttö.

Yleisötilaisuuteen ei saa tulla, mikäli on mitään hengitystieinfektioon viittaavia oireita (mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky).

Riskiryhmien osallistumista yleisötilaisuuteen ei suositella.

Tapahtuman järjestäjät vastaavat tilojen siivouksesta, sallitusta yleisömäärästä, käsihuuhteen saatavuudesta ja opastamisesta.

Linkkejä

Tapahtuman Facebook-sivu

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Pysäköintimahdollisuus

Yhteistyökumppanit

Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokka