Keskustan kesän avaus

20.05.2022 klo 09:00 - 21.05.2022 klo 16:00 / Muu / Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry

Keskustan kesän avaus kokoaa Joensuun Kauppatorille koko Pohjois-Karjalan 20.-21.5.

Tule hakemaan parhaat menovinkit kesään!

Kaksipäiväinen elämyksellinen Keskustan kesän avaus kokoaa Joensuun Kauppatorille koko Pohjois-Karjalan. Pohjoiskarjalaiset matkailutoimijat esittäytyvät perjantaina ja lauantaina 20.-21.5. ja tuovat mukanaan iloista karjalaista torimeininkiä lavaohjelmineen.

Saatat tavata torilla vaikkapa Fillarimummon tai tule tutustumaan museoautoon ja Vanhat talot -työryhmän toteuttamaan matkailuosastoon. Myynnissä on mm. lähituottajiemme karjalanpiirakoita ja muuta maistuvaa sekä laadukkaita käsi- ja taideteollisuustuotteita – itsellesi tai lahjaksi!

Joensuun kevääseen perinteisesti kuuluvat Kalamarkkinat palaavat myös Joensuun Kauppatorille Keskustan kesän avauksessa. Lisäksi ohjelmassa on kesäteattereiden ja festivaalien maistiaisia sekä Mummodiskoa ja Heavy Metal Knittingiä.

Virran kesäkauden avauksessa julkistetaan kesän 2022 kaupunkiviirikisan voittaja ja kaupunkikeskustateko. Keskustan kesän tulee avaamaan maakuntajohtaja Markus Hirvonen perjantaina 20.5. klo 9.

Keskustan kesän avaus perjantaina 20.5. klo 9-18 ja lauantaina 21.5. klo 9-16.

Keskustan kesän avaus on Läheltä torille -hankkeen ensimmäinen uusi tapahtumakonsepti jolla parannamme maaseudun elintarvikeyritysten ja mikroyritysten tunnettuutta, näkyvyyttä ja tarjontaa Joensuun Kauppatorilla.

Hankkeen toteutuksesta vastaa Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry ja rahoituksesta Pohjois-Karjalan Elyn Maaseuturahasto ja Pohjois-Karjalan Maaseutupalvelut.

Lisätietoa:  Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta, tuottaja / projektipäällikkö Minna Valonen p. 041 3118131, minna.valonen@joensuunvirta.fi

Osoitteet

  • Joensuun tori

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Joensuun tori

Teemat

kulttuuri ja taide, messut ja näyttelyt, muu, tapahtuma

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Linkkejä

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus