Kaikkien-malli kouluttajan työkaluna -webinaari

31.01.2023 klo 09:00 - 11:30 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta

Koulutatko tai toimitko ryhmän ohjaajana? Tule oppimaan, kuinka hyödynnät Kaikkien-mallia omassa koulutuksessasi. Kaikkien-malli auttaa sinua toteuttamaan osallistavan ja innostavan koulutuksen. Tämän webinaarin jälkeen sinulla on yksi työkalu lisää kouluttajan tai ohjaajan työkalupakissasi!

Kaikkien-malli on suunniteltu perustaitojen (luku-, numero- ja digitaitojen) vahvistamiseen, mutta voit soveltaa sitä kaikkeen ryhmämuotoiseen oppimiseen. Sen avulla voit tuottaa vaikuttavan koulutuksen, joka parantaa oppijan arkea.

Mallin keskiössä on oppija. Lähtökohta uuden oppimiselle on omien vahvuuksien tunnistaminen. Oppijoita tuetaan yksilöllisten tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa.

Kaikkien-mallilla toteutettava oppimisprosessi voi keskittyä perustaitojen kehittämisen lisäksi esimerkiksi opiskeluvalmiuksien lisäämiseen, työllistymisen edistämiseen, yrittäjyysvalmiuksiin, terveyden kohentamiseen tai kestävän elämän taitojen vahvistamiseen.

Kouluttajana sinun on helppo käyttää Kaikkien-mallia. Saatavilla on selkeä kouluttajan materiaali, joko on esillä webinaarissa.

Lisätietoa ja ilmoittatuminen 24.1.23 mennessä:
https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutus/54044

Järjestäjä: Opintokeskus Sivis yhteistyössä KVS-säätiön kanssa.

Yhteyshenkilöt:

Virpi Markkanen
virpi.markkanen@ok-sivis.fi

Nina Hjelt
nina.hjelt@kvs.fi
 

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen

Kunta
Helsinki

Teemat

opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys

Asiasanat

oppiminen, ryhmäohjaus, verkossa, etänä

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset