Kaikille avoin Tarinani Sinulle II -kokemusasiantuntijoiden luentosarja

25.11.2021 klo 16:30 - 18:30 / Yleisöluento / Joensuun Siniristi ry

Tarinani Sinulle – kokemusasiantuntijoiden luentosarja käynnistyy uudelleen Joensuussa. Luentosarja on jatkoa syksyllä 2020 käynnistyneille tilaisuuksille, joissa puhumassa oli mm. Suomen vahvin mies Mika Törrö. Luentosarjassa kuullaan kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja erilaisista elämäntarinoista, joita yhdistää tavalla tai toisella päihteet.

Ensimmäinen luentotilaisuus järjestetään 25.11.2021 Pakkahuoneella osoitteessa Rantakatu 2, klo 16.30-18.30, jolloin kuullaan Teemun tarina.
Teemun omin sanoin:

”Olin 16-vuotias, kun neliraajahalvaannuin vakavassa auto-onnettomuudessa alkoholin vaikutuksen alaisena. Samalla menetin pohjan elämältä. Kaikki mikä oli ennen normaalia, piti rakentaa alusta. Nuoret edustavat enemmistöä auto-onnettomuustilastoissa ja minä olen osa sitä lukemaa. Kerron siitä, miten kaikki tapahtui sekä siitä, miten kaikesta huolimatta olen onnistunut seuraamaan unelmiani. Tämä on tarina, joka kannattaa kuulla.”

Tilaisuuksissa on varattu aikaa myös yleisön kysymyksille sekä keskustelulle. Tilaisuuksiin ei saa osallistua sairaana. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, maksuttomia ja sopivat erityisen hyvin päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Luennoille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tarinani Sinulle II -luentosarjan järjestävät Joensuun Siniristi ry yhteistyössä Pielisensuun ev. lut. seurakunnan kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Osoitteet

  • Joensuun Pakkahuone

    Rantakatu 2, 80100 Joensuu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Joensuun Pakkahuone

Rantakatu 2, 80100 Joensuu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys, päihteet ja riippuvuudet, sosiaali ja terveys, tapahtuma, vaikuttaminen, vertaistuki, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

kaikille

Lisätiedot

Lisätietoja:

Marika Kuittinen / Joensuun Siniristi ry

p. 0504098500 / siniristi.jns@gmail.com

Linkkejä

Siniristin Facebook-sivu

Joensuun Ev. lut. seurakunnan tapahtumakalenteri

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Liitteet