Jututtamo-ohjaajakoulutus

26.02.2020 klo 10:00 - 15:30 / Koulutus/seminaari

MLL:n Järvi-Suomen piiri järjestää maksuttoman Jututtamo-koulutuksen keskiviikkona 26.2. klo 10-15.30.

Jututtamo-ohjaajakoulutus soveltuu niin lasten ja perheiden kanssa työskenteleville vapaaehtoisille, kuin myös perheiden kanssa työtä tekeville ammattilaisille. Jututtamo-toiminta malli pohjautuu mentalisaatioon.

Jututtamon tavoitteena on keskustella erilaisista lapsiperheen arkeen liittyvistä asioista lapsen näkökulmasta. Tarkoituksena on vahvistaa vanhemman kykyä tunnistaa lapsen tunteita ja tarpeita ja herättää vanhempia pohtimaan, miten niihin voisi vastata lapsen kehitystä tukevalla tavalla.

Jututtamo-keskustelutuokio voidaan pitää kertaluontoisena tai useamman kerran ryhmänä vanhemmille tai osana vanhempainiltaa päiväkodissa tai koulussa. Jututettavina voi olla esim. odottajia, teinien vanhempia tai vauvaperheitä.

Jututtamo-ohjaajakoulutus on suunnattu kaikille lapsista, nuorista ja perheistä kiinnostuneille. Et tarvitse aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta.

Lisätietoja Jututtamo-Koulutuksesta ja ilmoittautuminen MLL:n Järvi-Suomen piirin nettisvuilta https://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/yhdistyksille/koulutukset/jututtamo-ohjaajakoulutus/

Osoitteet

  • Kotikartanoyhdistys ry

    Kauppakatu 34, 80100 Joensuu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kotikartanoyhdistys ry

Kauppakatu 34, 80100 Joensuu

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä

Avainsanat

mannerheimin lastensuojeluliitto, Ohjaajakoulutus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Eila-Mari Väätäinen

eila-mari.vaatainen@mll.fi

050 313 2915

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu koulutukseen MLL:n Järvi-Suomen piirin nettisivuilta https://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/yhdistyksille/koulutukset/jututtamo-ohjaajakoulutus/