Jouluyönä-konsertti

15.12.2021 klo 18:00 - 19:30 / Muu, Virkistys

Jouluyönä – Joensuun naiskuoron sävelpolku jouluun

keskiviikkona 15.12.2021 klo 18
Joensuun kirkossa
Vapaa pääsy / käsiohjelma 15 €

******************************************************

Laulun riemu ja innostus on siivittänyt Joensuun naiskuoron valmis-tautumista vuoden kohokohtaan – omaan joulukonserttiin. Joulu-yönä -konsertti on todellinen kuorovuoden huipentuma. Joululaulu-jen sävelten herkkä sointi kirkon holveissa on akustinen elämys ei vain kuulijalle vaan myös laulajalle.

Naiskuoron joulukonsertti Jouluyönä vie kuulijat laulujen myötä joulun syliin. Heinillä härkien kaukalon ja Varpunen jouluaamuna ovat tuttuja ja taattuja joulun tunnelman luojia. Konsertissa laule-taan myös uudempia, vähemmän kuultuja joulusävelmiä kuten Mia Makaroffin Jouluinen lumi ja Ketun joululaulu sekä Mikko Sidroffin Marjatan laulu. Ola Gjeljon sävelmät Ave Generosa ja Days of

Beauty soivat kauniisti tuoden konserttiin ripauksen jouluista kansainvälisyyttä.

Joensuun Naiskuoro on rajoitteet huomioon ottaen ja ajoittain poikkeusjärjestelyin harjoitellut koko korona-ajan. Kuorossa on haluttu säilyttää tuntuma musiikin tekemiseen, mutta on myös haluttu pitää yllä yhteishenkeä – sitä liimaa, joka sitoo tämän laulavan naisjoukon yhteen laulun lisäksi.

Joensuun Naiskuoro on kasvava kuoro, jossa on tällä hetkellä noin viisikym-mentä laulavaa naista. Kuoro täyttää tänä vuonna 55 vuotta. Naiskuoro juhlii keski-ikäisyyttään ensi vuoden aikana. Kuoro on aktiivinen ja tekee tavoitteel-lista kuorotyötä koko ajan itseään kehittäen. Kuluneen syksyn aikana naiskuo-rossa on panostettu erityisesti äänenkäytön kehittämiseen. Kuoroa johtaa dir.cant. Helena Hulmi.

Mieli jo maalaa pikkuhiljaa valkeaa joulua. Pikkuhiljaa – kuin huomaamatta, joulu on livahtanut ajatuksiin ja joululaulut, nuo tutut ja rakkaat, luovat meille turvallisen tunnelman. Konsertti on oiva paikka pysähtyä joulun odotukseen. Tulethan sinäkin ja pysähdyt kanssamme!

Joensuun naiskuoron Facebook-sivu

 

Osoitteet

  • Joensuun ev.lut. kirkko

    papinkatu 1, joensuu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Joensuun ev.lut. kirkko

papinkatu 1, joensuu

Teemat

kulttuuri ja taide, muu, tapahtuma, virkistys

Asiasanat

kuoro, konsertti, musiikki, joulu, live musiikki, kuorolaulu, joululaulu

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus