Joensuun Setlementin Isosisaruskoulutus 20.-21.8.

20.08.2019 klo 16:30 - 21.08.2019 klo 20:30 / Koulutus/seminaari / Joensuun Setlementti ry

Kaipaatko arkeesi mielekästä ja merkityksellistä tekemistä? Haluaisitko olla vapaaehtoinen Isosisarus peruskouluikäiselle lapselle tai nuorelle?

Joensuun Setlementti Ry järjestää seuraavan Isosisaruskoulutuksen 20-21.8.2019.

Isosisarustoiminta on ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa, jonka tavoitteena on tarjota peruskouluikäiselle lapselle tai nuorelle luotettava aikuinen kaveri tueksi ja iloksi arkeen.

Toiminta pyrkii puuttumaan peruskouluikäisten lasten ja nuorten yksinäisyyteen sekä vahvistamaan toimijoita sosiaalisesti. Sisarusparit tapaavat toisiaan 1-4 kertaa kuukaudessa. Toiminnan lähtökohtana on muodostaa sisaruspareja, jotka tekevät yhdessä heille mieluisia juttuja. He voivat viettää aikaa yhdessä esimerkiksi jutellen, kokkaillen, käymällä uimassa/avannossa, jätskillä, kirjastossa, elokuvissa, kirpparikierroksella, tai mitä ikinä keksivätkään.

Isosisarustoiminta on itsessään ilmaista mutta kumpikin osapuoli maksaa tapaamisista syntyneet omat kulunsa, esimerkiksi elokuvaliput. Ohjaajat muodostavat Pikkusisarus-Isosisarusparit molempien toiveet ja tarpeet huomioiden, sekä ovat tukena toiminnan käynnistämisessä ja aina tarvittaessa toiminnan kuluessa. Joensuun Setlementti järjestää Isosisaruksille vapaaehtoisia jatkokoulutuksia sekä virkistymisiltoja, joten toimintaan osallistumalla pääsee myös osaksi Isosisarusyhteisöä.

Seuraavaan 20-21.8.2019 (yht. 7h) järjestettävään Isosisaruskoulutukseen voi ilmoittautua Joensuun Setlementin nettisivuilla tai sähköpostitse (viim. 19.8). Koulutukseen osallistuminen antaa valmiudet toimia Isosisaruksena. Koulutus on ilmainen ja sisältää välipalan.

Lisätietoa löytyy osoitteesta https://setlementtijoensuu.fi/lapset-nuoret/isosisarustoiminta/

 

 

Osoitteet

  • Joensuun Setlementti ry, Niskakatu, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Joensuun Setlementti ry, Niskakatu, Joensuu, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, lapsuus ja perhe-elämä, nuoruus, tapahtuma, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

kuntalaiset, lapset ja nuoret, miehet, naiset, opiskelijat, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Lisätiedot

Santeri Sihvonen

santeri.sihvonen@setlementtijoensuu.fi

0407635334

Linkkejä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Liitteet

  • Joensuun Setlementin Isosisaruskoulutuksen 20-21.8.2019 mainos

    Lataa tiedosto

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset:

santeri.sihvonen@setlementtijoensuu.fi tai Joensuun Setlementin sivuilta