Joensuun Mahdollisuuksien tori ja Lasten käsityökarnevaalit

11.05.2019 klo 10:00 - 16:00 / Muu, Virkistys

Tule viettämään keväinen lauantai Taitokorttelissa!

Joensuun Mahdollisuuksien tori ja Lasten käsityökarnevaalit tarjoavat tuttuun tapaan paljon kuultavaa, nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Musiikin, leikkien, työpajojen, järjestöesittelyiden ja monenmoisen muun ohjelman kantavana teemana on tänä vuonna Globaali Joensuu – Global Joensuu.

Kahden tapahtuman yhdistelmä tuo monipuolisesti esiin sitä, kuinka Joensuu on osa maailmanlaajuista yhteisöä esimerkiksi koulutuksen, teknologian, taiteen, ruoan ja ilmastokysymysten myötä. Ohjelmassa on niin tiukkaa asiaa kuin karnevaalitunnelmaa!

Tapahtuma on pääsymaksuton.

Tarkempi ohjelma päivittyy tapahtuman Facebook-sivulle.

***

Vuonna 2019 Joensuun Mahdollisuuksien torin koordinoinnista vastaa Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistys JoMoni ry. Lasten käsityökarnevaalit järjestää Taito Pohjois-Karjala ry. Mahdollisuuksien torit ympäri Suomen järjestetään Fingo ry:n tuella.

Vaihtoehtoinen kuvaus eri kielellä

Come to spend your spring Saturday in Taitokortteli!

Joensuu Market of Possibilities (Joensuun Mahdollisuuksien tori) and Children’s Handicraft Carnival (Lasten käsityökarnevaalit) once again offer a lot to hear, see and explore to people of all ages. This year the music, games, workshops, NGO presentations and other program carry the topic Globaali Joensuu – Global Joensuu.

Combination of two events presents diversely the fact that Joensuu is a part of global community through education, technology, art, food and climate issues – only to mention few. The program includes
serious business as well as carnival feeling!

No entrance fee.

The program will be published on the Facebook page of the event.

***

On 2019 Joensuu Market of Possibilities is coordinated by Joensuu district multicultural association JoMoni ry. Children’s Handicraft Carnival is organized by Taito Pohjois-Karjala ry. Markets of Possibilities around Finland are organized with the support of Fingo ry.

Osoitteet

  • Taitokortteli

    Koskikatu 1, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Taitokortteli

Koskikatu 1, Joensuu, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, messut ja näyttelyt, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, osallisuus, tapahtuma, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, virkistys, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, asunnottomat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, lapset ja nuoret, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, veteraanit, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset, vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Lisätiedot

Maria Korkatti, tapahtumakoordinaattori, joensuun.mahdollisuuksientori@gmail.com

Linkkejä

Tapahtumasivu Facebookissa

Event on Facebook in English

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Yleisölle tilaisuus on maksuton eikä tapahtumaan tarvitse ilmoittautua.

Mikäli järjestö, oppilaitos tai muu organisaatio tai toimintaryhmä haluaa tulla esittelemään toimintaansa tapahtumaan, ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään pe 26.4.2019 osoitteeseen joensuun.mahdollisuuksientori@gmail.com. Esittelypaikan hinta on oman teltan ja pöydän kanssa tultaessa 30 €, ilman omaa telttaa ja pöytää 40 €. Tarkemmat ilmoittaumisohjeet luettavina liitteestä Jellin tapahtumakalenterissa tai saatavissa tapahtumakoordinaattorilta.