Joensuun järjestötapaaminen

25.04.2019 klo 15:30 - 18:00 / Kokous/tapaaminen

Löytäisimmekö uutta toimintaa ja toimintamuotoja järjestöille ja niiden jäsenille, kirjastoille sekä tietenkin joensuulaisille? Tule ideoimaan Joensuun järjestötapaamiseen miten järjestöt ja kirjastot voisivat tehdä yhteistyötä enemmän.

Järjestötapaamisessa aluksi käydään läpi ajankohtaisia järjestöasioita. Tämän jälkeen kuulemme millaista toimintaa kirjastoissa on tällä hetkellä sekä miten kirjastolaiset voivat jalkautua järjestöjen järjestämiin tilaisuuksiin kirjaston ulkopuolelle. Lopuksi ideoidaan ja kehitetään yhdessä uutta toimintaa. Tapaamisen teemana erityisesti kirjastojen ja järjestöjen välinen yhteistyö.

Ilmoittautuminen 17.4.2019 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/93AF2D6FFAAA9381

Tarkempi ohjelma:

Järjestötapaaminen_Joensuu_2019

Osoitteet

  • Muikku-sali, Joensuun pääkirjasto

    Koskikatu 25, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Muikku-sali, Joensuun pääkirjasto

Koskikatu 25, Joensuu, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, eläkeläistoiminta, ensiapu ja pelastustoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kansanterveys, kaveritoiminta, kerhot, kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, kulttuuri ja taide, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, lomat ja leirit, matkat ja vierailut, messut ja näyttelyt, metsästys, kalastus ja veneily, mielenterveys, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, omaistoiminta, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, perinteet, historia, sukuseurat, päihteet ja riippuvuudet, sosiaali ja terveys, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tempaus, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, tukihenkilötoiminta, urheilu ja liikunta, vapaaehtoisuus, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki, virkistys, yhteistyö ja verkostot, ympäristö, luonto ja eläimet, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

järjestötoimijat

Ikäryhmä

kaikenikäiset