Gikker Live

23.01.2021 klo 12:00 - 13:00 / Muu, Virkistys / Joensuun kaupunkikeskustayhdistys ry

Gikker Live tuo elämää Joensuun keskustan tyhjiin liiketiloihin!

Joensuussa järjestetään kevään aikana uudenlainen live-esiintymisiin keskittyvä tapahtumasarja. Gikker Live -nimellä kulkeva konsepti tuo kerran kuussa lauantaisin live-esiintyjän johonkin keskustan tyhjään liiketilaan. Esiintymiset tapahtuvat “ruudun takana” klo 12 aikaan ja jokainen esiintyminen striimataan verkkoon. Keikkoja voi katsoa livestriiminä tai tapahtuman jälkeen itselleen sopivana ajankohtana tai turvavälit ja maskit muistaen livenä näyteikkunan takaa.

Ensimmäinen Gikker Live järjestetään lauantaina 23.1. klo 12.00 osoitteessa Kauppakatu 28, Kauppakadun ja Torikadun kulmassa sijaitsevassa katutason liikehuoneistossa. Ensimmäisenä esiintyjänä nähdään Rock’n roll -bändi Malibu Nightmare.

Tietoa Gikker Live -tapahtumasarjasta löytyy osoitteesta www.gikker.fi ja somekanavista facebook.com/gikker.fi ja instagram.com/gikker.fi.

Haluamme mahdollistaa esiintymisiä myös poikkeusaikana ja innovoida uudenlaisia esiintymiskonsepteja. Kaupunkikeskusta kaipaa elämää ja tyhjät liiketilat käyttöä. Näistä syntyi ajatus toteuttaa live-esiintymisten tapahtumasarja Joensuun keskustan tyhjissä liiketiloissa, Hans Ekroos Gikker-palvelusta kertoo.

Toteutuksessa ovat vahvasti mukana Joensuun Virta, joka on ollut mukana kartoittamassa mahdollisia liiketiloja esiintymisille, ja Joensuun KAKE 2.0 -hanke, jonka kautta on myös saatu rahoitusta tapahtumasarjan toteuttamiseen. Ja kiitos Harri Bromanille tilan lahjoittamisesta kaupunkikulttuurin elävöittämiskäyttöön!

Osoitteet

  • Kauppakatu 28

    Kauppakatu 28, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuu, Joensuu (keskusta)

Kauppakatu 28

Kauppakatu 28, Joensuu, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, muu, tapahtuma, tempaus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Avainsanat

musiikki

Kohderyhmä

kaikille, kuntalaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Tapahtuma on verkossa

https://www.youtube.com/channel/UC50DRCZ-RBZTC7tb9-D9W7w

Linkkejä

Gikker Live

Hinta

Tapahtuma on maksuton