Ensihuoli-verkkokoulutus eläkeläisjärjestöissä toimiville

04.05.2021 klo 13:00 - 15:00 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta

Kun huoli läheisestä herää… osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Koulutus on suunnattu erityisesti eläkeläisjärjestöissä toimiville. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa toisten auttaminen ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutuksen teemana on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä päihde- ja peliriippuvuuksien puheeksiottoon sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattori Harri Jukkala ja järjestöasiantuntija Sinikka Korpela. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin. Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu verkossa.

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Teemat

eläkeläistoiminta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, päihteet ja riippuvuudet

Avainsanat

etänä, verkossa

Kohderyhmä

järjestötoimijat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton