Digireivit – tapahtuma Kerubissa

15.05.2019 klo 17:00 - 20:00 / Muu, Virkistys

Digitaidot ovat nyky-yhteiskunnassamme kansalaistaitoja. Digi reitittää sinut oikeaan paikkaan, auttaa kauppalistan ja henkilökohtaisen talouden suunnittelussa, mahdollistaa yhteydenpidon ja uudet tuttavuudet ympäri maailmaa, avaa ovet palveluihin ja vaikuttamiseen. Niin. Digi on läsnä kaikkialla, mutta kaikille sen hyödyt eivät vielä ole saavutettavissa. Suomessa on edelleen suuri joukko ihmisiä, jotka tarvitsevat tukea digitaalisten palveluiden opetteluun.


Digi-iloa ja innostusta lietsoaksemme päätimme järjestää Joensuun iloksi Digireivit-tapahtuman ravintola Kerubin kellarissa keskiviikkona 15.5.2019 klo 17-20.

Hillittömän reivauksen lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua virtuaalitodellisuuteen, testata Taikalattian ominaisuuksia, osallistua speed datingiin eli pikatreffailuun sekä saada apua omiin digikysymyksiin digikavereilta. Ja nyt kysyt mikä se digikaveri oikein on? Hän on digitaalisuuden vertaistukihenkilö, joka auttaa ja tukee digitaalisten palveluiden ja sovellusten käytön opettelussa.

 

Digireivit –tapahtuman järjestämisestä vastaavat Aspa-säätiön Digi haltuun! -hanke ja Honkalampi-säätiön #Ihan Diginä! –hanke. Hankkeiden toimintaa rahoittaa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) Veikkauksen varoilla. 

Osoitteet

  • Ravintola Kerubin kellari

    Kerubi, Siltakatu, Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Kaupunginosa / Kylä
Joensuun keskusta

Ravintola Kerubin kellari

Kerubi, Siltakatu, Joensuu, Suomi

Teemat

mielenterveys, osallisuus, sosiaali ja terveys, tapahtuma, tempaus, vaikuttaminen, vammaisuus ja invaliditeetti, vertaistoiminta, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, kaikille, kuntoutujat, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, vammaiset ja invalidit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Saila Kosunen, #Ihan Diginä! -hankkeen projektipäällikkö, Honkalampi-säätiö, p. 0400 377228 

Susanna Saarvo, Digi haltuun! -hankkeen projektipäällikkö, Aspa-säätiö, p. 040 823 8556 

Linkkejä

Ihan Diginä! -hankkeen Facebook-sivut

Digi haltuun -hankkeen Facebook-sivut

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Liitteet

Ilmoittautumistiedot

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.  Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton.