Asunnottomien yö- tapahtuma Joensuussa

17.10.2017 klo 07:30 - klo 20:30 / Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki

Asunnottomille on käynnissä vaatekeräys, vaatteita otetaan vastaan Joensuun Kansalaistalolla. Villasukkia, lapasia, pipoja, vöitä, paitoja, takkeja, housuja; kaikki ovat tarpeen. Kerätyt vaatteet jaetaan tapahtumapäivänä vaatepankissa Kansalaistalolla.

Asunnottomien yö -tapahtuma järjestetään Joensuussa 15. kerran 17.10.2017. Joensuulle perinteiseen tapaan järjestelyissä on mukana lukuisa joukko eri järjestöjä, seurakuntia ja vapaaehtoistoimijoita.

OHJELMA

klo 7.30- Joensuun Siniristi (Antinkuja 2): Aamupala ja saunomismahdollisuus asunnottomille

klo 07.30-18.00 Joensuun Kansalaistalo (Torikatu 30): Asunnottomien yön vaatepankki ja kansankahvila Soropin palvelut käytettävissä

klo 11.00- Asunnottomien juhla-ateria (henkilökohtaiset kutsut), Ortodoksisen srk:n seurakuntasali (Kirkkokatu 32)

klo 15- Joensuun kävelykatu: infoa asunnottomuudesta, yleisölle soppatykkiruokailu

klo 15-18.00 Kauppakeskus Iso Myy (Torikatu 25): Järjestöbulevardi, yhteisötaideteos kodin merkityksestä ja siihen liittyvistä haaveista

klo 18.30–20.30 Konservatorion sali (Rantakatu 31): Kahden dokumenttielokuvan esittely ja julkaisu. Ensiesityksessä ovat nuorisoasumisesta ja -asunnottomuudesta kertova Arto Pippolan, SOMA-hankkeen ja Josna Ry:n yhteisprojektina toteuttama dokumentaarinen lyhytelokuva Katu & koti, sekä Markku Kurosen ohjaama Kynnyksiä. Kynnyksiä on toiveikkaampi ja syvemmälle päihdeongelmaisten ihmisten elämään menevä jatko-osa viime vuonna julkaistulle Viinapirulle.

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, keräykset ja avustustoiminta

Kohderyhmä

asunnottomat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu