Aamukahvit ja asiaa: Sairaan ihana vanhemmuus

19.02.2020 klo 10:00 - 12:00 / Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki / Joensuun Perheentalo

ALISA on pohjoiskarjalaisten perheiden sekä lasten ja nuorten tukena, kun perhettä on kohdannut vanhemman tai muun perheenjäsenen vakava fyysinen tai psyykkinen sairaus, vammautuminen tai muu terveydentilaan liittyvä haaste.

ALISA on Joensuun seudun omaishoitajat ry:n koordinoima yhteistyöhanke. Hanke kehittää, järjestää ja juurruttaa Pohjois-Karjalaan matalankynnyksen ennaltaehkäisevää toimintaa koko perheelle, tukea sairauden kuormittamaan vanhemmuuteen sekä kohdennettua toimintaa lapsille ja nuorille, joiden vanhempi on vakavasti sairastunut tai käyttää päihteitä. Toimintaan voi tulla mukaan, jos sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tuntuvat liian raskailta, se voi täydentää perheen saamaa muuta tukea tai vaikka sairaus ei vielä aiheuttaisikaan ongelmia perheen arjessa. Projekti toimii Pohjois-Karjalan alueella. Toiminta on osallistujille maksutonta, eikä osallistumiseen tarvita diagnoosia.

Sairastuminen voi koskettaa ketä tahansa. Tule Aamukahveille 19.2. kuulemaan, miten ALISA-projekti tukee perheitä ja erityisesti perheiden lapsia ja nuoria, kun vanhempi sairastuu.

Lisätietoja:
Venla Mutanen,
nuorten toiminnan kehittäjä,
p. 0400 264 220
venla.mutanen@alisaprojekti.fi
alisaprojekti.fi

Katso kaikki Aamukahvit ja asiaa -tilaisuudet tästä

Osoitteet

  • Joensuun Perheentalo

    Rantakatu 15, 80100 Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Joensuun Perheentalo

Rantakatu 15, 80100 Joensuu, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä

Avainsanat

joensuun perheentalo, lapsiperheet

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton