Aamukahvit ja asiaa: Media mukana lapsen arjessa PERUTTU

25.03.2020 klo 10:00 - 12:00 / Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki / Joensuun Perheentalo

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry on kansalaisjärjestö, joka edistää toimialueellaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Toiminnan lähtökohtana ovat perheiden tarpeet: lapsiperheiden arki, sen haasteet ja ilon aiheet. MLL:n Järvi-Suomen piiri tarjoaa apua ja tukea perheiden arkeen, mm. perhekummi-, kaveri- ja ystäväksi maahanmuuttaja äidille toimintaa sekä tilapäistä lastenhoitoapua. Piirin alueen paikallisyhdistykset järjestävät perheille mm. tapahtumia ja retkiä sekä ylläpitävät perhekahviloita.

Netti, kirjat, elokuvat, digitaaliset pelit, televisiot ja kännykät ovat kaikki mediaa ja osa lapsen elämänpiiriä ja keskeisiä kasvuympäristöjä. Kotien mediakasvatus on tärkeässä roolissa lapsen monipuolisten mediataitojen, hyvinvoivan mediasuhteen ja tasapainoisen media-arjen kehittymisessä. Vanhempien on tärkeää opastaa lapsia tasapainoiseen median käyttämiseen jo pienestä pitäen, mutta mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon?

Aamukahveilla 25.3. vaihdetaan ajatuksia ja vinkkejä mediasta lapsiperheissä. Pohdimme yhdessä miten media on mukana lapsen arjessa ja miten vanhemmat voivat opastaa lapsia tasapainoiseen median käyttämiseen.

Lisätietoja:
Miia Jyrkinen,
tukihenkilötoiminnan koordinaattori,
p. 050 346 7810

Minna Patama,
perhekeskustoiminnan koordinaattori,
p. 0400 190 458

 

Katso kaikki Aamukahvit ja asiaa -tilaisuudet tästä

Osoitteet

  • Joensuun Perheentalo

    Rantakatu 15, 80100 Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Joensuun Perheentalo

Rantakatu 15, 80100 Joensuu, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä

Avainsanat

joensuun perheentalo, lapsiperheet

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton