Aamukahvit ja asiaa: Koko perheen aurinkosuojaus – miksi ja miten? PERUTTU

22.04.2020 klo 10:00 - 12:00 / Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki / Joensuun Perheentalo

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys ry on kansanterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on ehkäistä syöpäsairauksia ja edistää terveyttä sekä tukea syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Olemme Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö ja osa Syöpäjärjestöjä. Syövän ennaltaehkäisy on yksi ydintehtävistämme. Toimintakenttänämme on koko PohjoisKarjalan maakunnan alue.

Auringon lämmöstä ja valosta nauttiminen on meille monelle kesän tai lomamatkan kohokohta. Auringon säteily ei kuitenkaan ole ongelmatonta: runsas UV-säteilyn määrä ja ihon palaminen lisäävät riskiä sairastua ihosyöpään. Ihosyöpä johtuu lähes aina auringon UV-säteilystä. Jopa 95 prosenttia ihosyövistä voidaan estää, jos auringolta suojaudutaan oikein.

Auringon UV-säteily on vaarallista erityisesti lapsen herkälle iholle. Lapset oleilevat paljon ulkona leikkien ja aurinkoaltistusta tulee runsaasti. Siksi perheen pienimmät on syytä suojata säteilyltä huolellisesti.

Aamukahveilla 22.4. keskustellaan siitä, miten koko perhe voi suojautua auringolta oikein ja saadaan tarkempaa tietoa siitä, miksi näin kannattaa tehdä. Tiedätkö mm. oman ihotyyppisi ja millaista aurinkosuojavoidetta juuri sinun olisi hyvä käyttää?

Lisätietoja:
Marjo Pylkäs,
sairaanhoitaja,
p. 050 529 7877
marjo.pylkas@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

Karjalankatu 4 A 1, 80200 Joensuu
www.pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

 

Katso kaikki Aamukahvit ja asiaa -tilaisuudet tästä

Osoitteet

  • Joensuun Perheentalo

    Rantakatu 15, 80100 Joensuu, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Joensuu

Joensuun Perheentalo

Rantakatu 15, 80100 Joensuu, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä

Avainsanat

joensuun perheentalo, lapsiperheet

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Hinta

Tapahtuma on maksuton