Mitä hyötyä JELLI.FI-palveluun rekisteröitymisestä ja kirjautumisesta on?

Rekisteröitymällä JELLI.FI-palveluun yhdistys/toimija voi ilmoittaa palvelussa toiminnastaan ja esimerkiksi omista tapahtumista nopeasti ja vaivattomasti sekä päivittää ja muokata omia tietojaan, milloin vain ilman ylläpidon hyväksyntää.

Kirjautuneet käyttäjät voivat palvelun kautta myös  vastaanottaa ilmoittautumisia tapahtumiin ja vapaaehtoistehtäviin sekä kerätä palautetta.

Kun toimija on tuottanut kerran kirjautuneena käyttäjänä sisältöä eli esimerkiksi tapahtuman, toimintaa tai vapaaehtoistehtävän, voi hän kopioida vanhaa sisältöä uuden pohjaksi ja näin säästää sisällöntuottamisessa aikaa. Lisäksi toimijat saavat palvelusta tilastoja, joita voivat hyödyntää esimerkiksi rahoittajaa tai viranomaisraportointia varten.

Hukkasin palvelun käyttäjätunnukseni ja salasanani. Mitä teen?

Tarkista sähköpostistasi JELLI.FI-palvelun lähettämä viesti rekisteröitymisestä. Viestissä on kerrottu käyttäjätunnuksesi. Jos et löydä viestiä, ota yhteyttä jelli-fi-palvelun ylläpitoon. Uuden salasanan voit pyytää Unohtuiko salasanasi -toiminnolla.Muokattu viimeksi: 08.11.2019