VAPAAEHTOISTEN PÄIVÄ

 

Valtakunnallisena vapaaehtoisten päivänä (joulukuu) juhlitaan Suomessa Vapaaehtoisten päivää ja tehdään yhdessä vapaaehtoistyötä näkyväksi. Myös Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE ja Pohjois-Karjalan vapaaehtoistoiminnan verkosto yhteistyössä tekevät vuosittaisessa tilaisuudessa vapaaehtoistoimintaa näkyväksi!

Vapaaehtoisesti yhdessä – Riemua, rakkautta ja räsymattoja

 

POP UP KAHVILA maanantaina 4.12.2017 klo 12-18 Kauppakulma, Siltakatu 18, 80100 Joensuu

Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää vietetään Joensuussa 4.12.2017 kaikkien yhteisen POP UP kahvilan merkeissä! Samalla nostamme kahvimaljan 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Lämpimästi tervetuloa kahville, katselemaan ja kuuntelemaan vapaaehtoistoimijoiden esityksiä, lukemaan vapaaehtoisten tarinoita sekä tutustumaan mahdollisuuksiin tulla mukaan!

Päivän ohjelma

12:15 KahvipakettiBingo, Kotikartanoyhdistys ry

12:45 Lauluryhmä, Eläkeliiton Joensuun yhdistys

13:00 Senioritanssijat, Eläkeliiton Joensuun yhdistys

15:30 Joensuun mieslaulajat

17:00 Liipukat ja Säpäkät, Nuorisoseura Motora

17:15 Nuorisoseurat Pohjois-Karjala palkitsee yhdistyksensä vuoden vapaaehtoistoiminnan tunnustukset: Vuoden nuorisoseura, Vuoden nuorisoseuralainen ja Vuoden ohjaaja 2017

Tule tekemään pikkuhimmeli, Tontun unet -rasia tai Parta-tonttu Taito Pohjois-Karjala ry:n kädentaitotyöpajassa! Kahvilassa on myös Joensuun Naisten Pankin askartelutyöpaja ja Jomoni ry:n nimikyltti arabiaksi -työpaja. Lapset voivat viihtyä Suomen Nuorisoseurojen piirrustuspajassa. Kahvilassa on myynnissä Unicefin nukkeja ja esittelyssä Jelli.fi -vapaaehtoistoiminnan sivusto. Lisäksi voit tulla lukemaan vapaaehtoisten tarinoita tai kertomaan oman tarinasi!

Osallistu yhteen tai kierrä vaikka kaikki työpajat!

Maksuton kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa.

Tapahtuma Facebookissa Facebook-tapahtumassa julkaistaan vapaaehtoisten tarinoita 27.11. alkaen. Voit myös kertoa oman tarinasi FB-tapahtumassa!

Tapahtuma on osa Kahvita, Liputa, Valaise -Suomi100-kampanjaa sekä Joensuu-viikko ohjelmaa. Kutsumme kaikki yhteiseen kahvihetkeen satavuotiaan Suomen kunniaksi.

Kahvilaa järjestämässä yhdessä pohjoiskarjalaiset yhdistystoimijat, Vapaaehtoistoiminnan verkosto ja Järjestöasian neuvottelukunta JANE.

Tilan tarjoaa Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö.

#vapaaehtoistenpäivä #InternationalVolunteerDay

#onneasuomi #suomi100

 


Vapaaehtoisten päivä 2.12.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vapaaehtoisten päivä 3.12.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vapaaehtoisten päivä 3.12.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso aiempien vuosien Vapaaehtoisten päivän tapahtumia ja tempauksia kohdasta arkisto


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Muokattu viimeksi: 30.11.2017