VAPAAEHTOISTEN PÄIVÄ

 

Valtakunnallisena vapaaehtoisten päivänä (joulukuu) juhlitaan Suomessa Vapaaehtoisten päivää ja tehdään yhdessä vapaaehtoistyötä näkyväksi.

Myös Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE ja Pohjois-Karjalan vapaaehtoistoiminnan verkosto yhteistyössä tekevät vuosittaisessa tilaisuudessa vapaaehtoistoimintaa näkyväksi! Vapaaehtoisten päivän toteuttamisesta vastaa Pohjois-Karjalan vapaaehtoistoiminnan verkosto.

Vapaaehtoisesti yhdessä – Riemua, rakkautta ja räsymattoja

 

POP UP KAHVILA maanantaina 4.12.2017 klo 12-18 Kauppakulma, Siltakatu 18, 80100 Joensuu

Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää vietetään Joensuussa 4.12.2017 kaikkien yhteisen POP UP kahvilan merkeissä! Samalla nostamme kahvimaljan 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Lämpimästi tervetuloa kahville, katselemaan ja kuuntelemaan vapaaehtoistoimijoiden esityksiä, lukemaan vapaaehtoisten tarinoita sekä tutustumaan mahdollisuuksiin tulla mukaan!

Päivän ohjelma

12:15 KahvipakettiBingo, Kotikartanoyhdistys ry

12:45 Lauluryhmä, Eläkeliiton Joensuun yhdistys

13:00 Senioritanssijat, Eläkeliiton Joensuun yhdistys

15:30 Joensuun mieslaulajat

17:00 Liipukat ja Säpäkät, Nuorisoseura Motora

17:15 Nuorisoseurat Pohjois-Karjala palkitsee yhdistyksensä vuoden vapaaehtoistoiminnan tunnustukset: Vuoden nuorisoseura, Vuoden nuorisoseuralainen ja Vuoden ohjaaja 2017

Tule tekemään pikkuhimmeli, Tontun unet -rasia tai Parta-tonttu Taito Pohjois-Karjala ry:n kädentaitotyöpajassa! Kahvilassa on myös Joensuun Naisten Pankin askartelutyöpaja ja Jomoni ry:n nimikyltti arabiaksi -työpaja. Lapset voivat viihtyä Suomen Nuorisoseurojen piirrustuspajassa. Kahvilassa on myynnissä Unicefin nukkeja ja esittelyssä Jelli.fi -vapaaehtoistoiminnan sivusto. Lisäksi voit tulla lukemaan vapaaehtoisten tarinoita tai kertomaan oman tarinasi!

Osallistu yhteen tai kierrä vaikka kaikki työpajat!

Maksuton kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa.

Tapahtuma Facebookissa Facebook-tapahtumassa julkaistaan vapaaehtoisten tarinoita 27.11. alkaen. Voit myös kertoa oman tarinasi FB-tapahtumassa!

Tapahtuma on osa Kahvita, Liputa, Valaise -Suomi100-kampanjaa sekä Joensuu-viikko ohjelmaa. Kutsumme kaikki yhteiseen kahvihetkeen satavuotiaan Suomen kunniaksi.

Kahvilaa järjestämässä yhdessä pohjoiskarjalaiset yhdistystoimijat, Vapaaehtoistoiminnan verkosto ja Järjestöasian neuvottelukunta JANE.

Tilan tarjoaa Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö.

#vapaaehtoistenpäivä #InternationalVolunteerDay

#onneasuomi #suomi100

 


Vapaaehtoisten päivä 2.12.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vapaaehtoisten päivä 3.12.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vapaaehtoisten päivä 3.12.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso aiempien vuosien Vapaaehtoisten päivän tapahtumia ja tempauksia kohdasta arkistoMuokattu viimeksi: 07.11.2019