JÄRJESTÖFOORUMIT

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn Järjestöfoorumit ovat kaikille Pohjois-Karjalan alueen järjestöille ja yhdistyksille tarkoitettuja avoimia tilaisuuksia.

Järjestöfoorumi-tilaisuuksien tavoitteena on edistää paikallisten yhdistystoimijoiden keskinäistä vuoropuhelua sekä tiedonvaihtoa ajankohtaisista järjestökenttää koskevista aiheista.

Käsiteltävia teemoja järjestöfoorumeissa ovat olleet muuan muassa yhdistyksen hyvä taloushallinto ja sujuva hallitustyöskentely sekä kokoustekniikka, yhdistystoiminta ja verotus sekä yhdistysten rahoitusmahdollisuudet.

Järjestöfoorumeita on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Pohjois-Karjalan järjestöasian neuvottelukunta (JANE) on vastannut järjestööfoorumien järjestämisestä vuodesta 2008 lähtien.

Millaisia aiheita tulevissa järjestöfoorumeissa tulisi olla? Kehittämisehdotuksia voi lähettää Järjestöasiain neuvottelukunnan sihteerille: Hanna Kääriäinen, hanna.kääriäinen@pksotu.fi, 044 715 2060

Katso aineistopankista menneet Järjestöfoorumit ja materiaalit

 


Ilmoita digisti -verkkokoulutuksen tallenteet katsottavissa

Ilmoita digisti -verkkokoulutus yhdistystoimijoille järjestettiin 13.5.2020. Koulutuksen tavoitteena oli antaa tietoa sähköisestä tunnistautumisesta, Suomi.fi –verkkopalvelusta, tulorekisteristä sekä Palkka.fi –palvelusta järjestönäkökulmasta. Tilaisuuden järjesti Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta JANE.

Koulutuksen tallenteet ovat katsottavissa Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen YouTube-kanavalla 31.5.2020 asti.

Koulutuksen tallenteisiin pääset alla olevista linkeistä:

Ilmoita digisti -verkkokoulutus 13052020_ohjelma pdf

 

 

 

 Muokattu viimeksi: 19.05.2020