TIETOA JELLI.FI PALVELUSTA

JELLI.FI- verkkopalvelu on maksuton Pohjois-Karjalan kansalais- ja yhdistys-toiminnan sivusto. Sivustolle kootaan myös muiden toimijoiden ihmisten hyvinvointiin liittyvään toimintaa.


Jelli kokoaa tietoa Pohjois-Karjalan yhdistyksistä

JELLI.FI -palvelusta asukkaat, yhdistykset ja viranomaiset löytävät helposti oman kotikunnan ja maakunnan alueelta toimivat yhdistykset ja järjestöt ja niiden toiminnan.  JELLI.FI kokoaa tietoa Pohjois-Karjalassa toimivista yhdistyksistä ja yhdistysten ja muiden toimijoiden  tarjoamasta toiminnasta, tuesta, tapahtumista, uutisista ja vapaaehtoistehtävistä.

Palveluun tietoja voivat ilmoittaa yhdistykset, yhteisöt, seurakunnat, kunnat, kaupungit ja muut ei-kaupalliset toimijat.

JELLI.FI-verkkopalvelu on osa Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta, joka koostuu valtakunnallisesta www.toimeksi.fi -verkkopalvelusta sekä alueellisista rinnakkaisverkkopalveluista. JELLI-järjestötietopalvelua ylläpidetään STEAn tuella.

Ylläpidon yhteystiedot

JELLI.fi -verkkopalvelun pääylläpitäjä toimii Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, JELLIn yksittäisiä sisältöjä ja sivustoja ylläpitävät ja kehittävät myös muut toimijat ja järjestöt.

Lisätietoa ja tukea palvelun käyttöön:
Marleena Laakso, viestintäkoordinaattori
050 430 8535
marleena.laakso@pksotu.fi

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia myös palautelomakkeen kautta.


Muokattu viimeksi: 03.06.2020