Jaa Jellin sisältöä omille sivuillesi

Voit jakaa maksutta sisältöjä Jelli.fi -verkkopalvelusta omalle sivustollesi avoimien rajapintojen avulla. Ota käyttöön Jellin leijuke ja Jelli.fi julkaisee valitut tiedot automaattisesti suoraan verkkosivuillenne!


Leijuke – tietoa helposti näkyville

Tarvitsetko uutta, ajankohtaista ja kiinnostavaa sisältöä verkkosivuillenne? Haluatko, että verkkosivujanne seuraavat tietävät myös muista oman alanne tai alueenne tapahtumista, ryhmistä tai toiminnasta?

Ota käyttöön Jellin leijuke ja näytä Jellin tapahtuma- ja toimintailmoituksia omilla verkkosivuillanne

  • Voit valita, mitä Jellin sisältöjä verkkosivuillanne näytetään.
  • Rajaa leijukkeen sisältöjä esimerkiksi sijainnin, teeman, organisaation tai sisällön tyypin ( tapahtuma, toiminta, vapaaehtoistehtävä) mukaan.
  • Voit valita näytettävien sisältöjen lukumäärän sekä  leijukkeen leveyden ja korkeuden
  • Verkkosivuillanne tiedot päivittyvät automaattisesti, kun jelli.fi-palveluun tulee uusia ilmoituksia. Päivittymisessä voi olla pieni viive.

Rajapinnan käyttö on mahdollista ja maksutonta ei-kaupallisille toimijoille, kuten yhdistyksille, järjestöille, kunnille ja kaupungeille.  Jelli.fi-palvelun ajankohtaista sisältöä on mahdollista julkaista myös  avoimen teknisen API-rajapinnan avulla. Jellin yhdistystietoja API-rajapinnan kautta julkaisevat tällä hetkellä Kontiolahden kunta, Nurmeksen kaupunki sekä Jelliin ilmoitettuja tapahtumia Joensuun kaupungin tapahtumakalenteri.

Kysyttävää tai avun tarvetta? Soita p. 050 430 8535 tai lähetä sähköpostia: marleena.laakso@pksotu.fi


Luo leijuke Jellin sisällöistä

Luo haluamasi leijuke alla olevan lomakkeen avulla ja paina lopuksi lähetä. Lisää saamasi koodi verkkosivuillenne ja valitut tiedot näkyvät sivuillanne.