Jelli.fi uudistuu Lähellä.fi-palveluksi

Joko olet tutustunut uuteen Lähellä.fi-palveluun? Löytyyhän yhdistyksenne toiminta jo Lähellä.fi:stä?

Valtakunnallinen Lähellä.fi-palvelu korvaa tammikuun 2023 loppuun mennessä tutun Jelli-järjestötietopalvelun. Nykyisen Jellin tapahtuma- ja toimintailmoitukset poistuvat käytöstä ja yhdistysten ilmoittaminen siirtyy tammikuun aikana kokonaan Lähellä.fi-palveluun. Helmikuusta 2022 alkaen löydät siis ajankohtaisimmat Pohjois-Karjalan yhdistysten tapahtumat, toiminnan, tuen ja vapaaehtoistehtävät uudesta Lähellä.fi-palvelusta.

Jellistä löytyvät yhdistysten tiedot eivät siirry automaattisesti Lähellä.fi-palveluun, joten Ilmoita yhdistyksesi toiminta jo nyt mukaan uuteen Lähellä.fi-palveluun! Palveluun on helppo rekisteröityä ja ilmoittaa yhdistyksen toiminta tietoa etsivien kuntalaisten ja ammattilaisten löydettäväksi. Arvomme Lähellä.fi-palveluun toimintansa ilmoittaneiden Pohjois-Karjalan yhdistysten kesken 10 kpl 40 € S/K-ryhmän lahjakortteja! Ensimmäiset 4 lahjakorttia arvomme 200 ensimmäisenä Lähellä.fi-palveluun rekisteröityneen ja toimintansa ilmoittaneen Pohjois-Karjalan yhdistyksen kesken.

Siirtymävaiheessa (marraskuu -joulukuu 2022) yhdistysten ajankohtainen toiminta kannattaa ilmoittaa näkyvyyden varmistamiseksi molempiin palveluihin, sekä Jelli-järjestötietopalveluun että Lähellä.fi-palveluun. Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa!

Ohjeita Lähellä.fi-palvelun käyttöön:
Lähellä.fi | Palvelun käyttöohjeet
Lähellä.fi | Usein kysytyt kysymykset järjestöille
Lähellä.fi | Usein kysytyt kysymykset – julkinen sektori

Lähellä.fi-asiakaspalvelu auttaa haastavissa tilanteissa! Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymyksiä uuden Lähellä.fi-palvelun käyttönotosta.
Yhteystiedot: Viestintäkoordinaattori Marleena Laakso, marleena.laakso@pksotu.fi, p. 050 40 8535.

 

 


Tietoja Jelli.fi-palveluun voi ilmoittaa kahdella eri tavalla:

Kirjautumatta ilman tunnuksia valikosta löytyvillä lomakkeilla tai rekisteröityneenä käyttäjänä, jolloin saat ylläpitotunnukset ilmoitettujen tietojenne hallinnointiin ja pääset muokkamaan ilmoitettuja tietoja itse.

Rekisteröidy käyttäjäksi I Miksi rekisteröityminen kannattaa?


Yhdellä ilmoituksella tieto moneen paikkaan

Ilmoitetut yhdistystiedot, tapahtumat, toiminta, hankkeet ja uutiset siirtyvät järjestelmästä automaattisesti JELLI.fi-palvelun eri sivustoille, esimerkiksi Jellin teema– ja kuntasivustoille lomakkeessa ilmoittamienne luokittelujen mukaan.

Lisäksi

JELLI.fi-palveluun ilmoitetettu tapahtuma, uusi toiminta ja uutinen lisätään JELLI TIEDOTTAA – uutiskirjeeseen, joka lähetetään kaksi kertaa kuukaudessa tilaajille. Uutiskirjeellä on jo 1600 tilaajaa.

Jelliin ilmoitetut tapahtumat siirtyvät näkyville Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteriin ja Joensuun kaupungin tapahtumakalenteriin

Jellissä julkaistut Nurmeksen, Kiteen ja  ja Kontiolahden yhdistysten tiedot näkyvät automaattisestNurmeksen  kaupungin,  Kiteen kaupungin ja Kontiolahden kunnan verkkosivujen yhdistyshakemistoissa.


Kysyttävää tai ongelmia lomakkeiden täyttämisessä tai tietojen ilmoittamisessa?

JELLI.FI- palvelun ylläpito vastaa mielellään palveluun ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ylläpidon yhteystiedot

jelli(at)pksotu.fi tai marleena.laakso(at)pksotu.fi
puh. 050 430 8535

Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit antaa myös palautelomakkeen kautta.

JELLI.fi -verkkopalvelun ylläpitäjänä toimii Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry


Tarvitsetko opastusta palvelun käyttöön?

ilmoita palautelomakkeella tai puhelimitse 050 430 8535 yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 Muokattu viimeksi: 18.11.2022