ILMOITA JELLI.FI-PALVELUSSA

JELLI.FI on avoin ja maksuton verkkopalvelu. Palveluun tietoja voivat ilmoittaa yhdistykset, yhteisöt, seurakunnat, kunnat, kaupungit ja muut ei-kaupalliset toimijat. JELLI.fi- palvelussa ilmoittaminen on maksutonta.

Jellillä on kuukausittain yli 8000 käyttäjää ja yli 1500 uutiskirjeen tilaajaa. Ilmoita siis oma yhdistyksenne, tapahtumanne, uutisenne tai muu toiminta mukaan!


Tietoja Jelli.fi-palveluun voi ilmoittaa kahdella eri tavalla:

Kirjautumatta ilman tunnuksia valikosta löytyvillä lomakkeilla tai rekisteröityneenä käyttäjänä, jolloin saat ylläpitotunnukset ilmoitettujen tietojenne hallinnointiin ja pääset muokkamaan ilmoitettuja tietoja itse.

Rekisteröidy käyttäjäksi I Miksi rekisteröityminen kannattaa?


Yhdellä ilmoituksella tieto moneen paikkaan

Ilmoitetut yhdistystiedot, tapahtumat, toiminta, hankkeet ja uutiset siirtyvät järjestelmästä automaattisesti JELLI.fi-palvelun eri sivustoille ( mm. teema- ja kuntasivustot) lomakkeessa ilmoittamienne luokittelujen mukaan.

Lisäksi

JELLI.fi-palveluun ilmoitetettu tapahtuma, uusi toiminta ja uutinen lisätään JELLI TIEDOTTAA – uutiskirjeeseen, joka lähetetään kaksi kertaa kuukaudessa tilaajille. Uutiskirjeellä on jo yli 1500 tilaajaa.

Jelliin ilmoitetut tapahtumat siirtyvät näkyville Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteriin ja Joensuun kaupungin tapahtumakalenteriin

Jellissä jullkaistut Nurmeksen, Kiteen ja  ja Kontiolahden yhdistysten tiedot näkyvät automaattisesti  Nurmeksen  kaupungin  Kiteen kaupungin ja Kontiolahden kunnan verkkosivujen yhdistyshakemistoissa.

 


Kysyttävää tai ongelmia lomakkeiden täyttämisessä tai tietojen ilmoittamisessa?

JELLI.FI- palvelun ylläpito vastaa mielellään palveluun ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Ylläpidon yhteystiedot

jelli(at)pksotu.fi tai marleena.laakso(at)pksotu.fi
puh. 050 430 8535

Palautetta ja kehittämisehdotuksia voit antaa myös palautelomakkeen kautta.

JELLI.fi -verkkopalvelun ylläpitäjänä toimii Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry


Tarvitsetko opastusta palvelun käyttöön?

ilmoita palautelomakkeella tai puhelimitse 050 430 8535 yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 Muokattu viimeksi: 15.06.2021