TUKEA, TOIMINTAA & TEKEMISTÄ

Yhdistykset tarjoavat tukea ja neuvontaa sekä runsaasti erilaisia mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen, olitpa sitten kiinnostunut harrastus- tai kerhotoiminnasta, tapahtumista, tilaisuuksista, vapaaehtoistoiminnasta tai samassa elämäntilanteessa olevien välisestä vertaistuesta.


Tutustu Pohjois-Karjalan yhdistysten toimintaan!

Ajantasaisen ja uusimman tiedon Pohjois-Karjalan yhdistysten harrastustoiminnasta, tuesta ja vapaaehtoistehtävistä löydät LÄHELLÄ.FI -palvelusta. Jelli.fi-palvelu päättyy 31.1.2023.

Pohjois-Karjalan yhdistysten toimintaa (Lähellä.fi-palvelu)

Pohjois-Karjalan yhdistykset (Lähellä.fi -palvelun organisaatiohakemisto)

 


 

JELLIN SIVUT (Huom! allaolevia tietoja ei päivitetä tammikuusta 2023 alkaen)

Täältä löydät:
  • Toimintaa, tekemistä ja ryhmiä – Tietoa yhdistysten erilaisista kerhoista, ryhmistä ja harrastusryhmistä.
  • Tapahtumia ja koulutuksia –  Tietoa  ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista. Sivuilta löydät vaikkapa lapsiperheille tai ikäihmisille suunnatut tapahtumat tai kurssit.
  • Vapaaehtoistoiminta – Tietoa, vapaaehtoistoiminnasta ja avoimista vapaaehtoistehtävistä.
  • Vertaistuki  ja vertaisryhmät – Tietoa tuesta ja avusta, jota lukuisat erilaiset vertaistukiryhmät voivat tarjota. Yksin ei tarvitse jäädä!
  • Apua, tukea ja neuvontaa – Tietoa yhdistysten tarjoamasta neuvonnasta, ohjauksesta, tukihenkilöistä, ryhmämuotoisesta tuesta sekä erilaisista toimintaryhmistä.
  • Kohtaamispaikat –  Tietoa Pohjois-Karjalan kohtaamispaikoista, jotka tarjoavat mahdollisuuksia vapaamuotoiseen oleskeluun ja ajanviettoon.
  • Työtehtäviä yhdistyksissä– sivulta löydät tietoa yhdistyksiin työllistymisestä, jos olet etsimässä kuntouttavaa työtoimintapaikkaa, työkokeilupaikkaa tai palkkatukityöpaikkaa.
  • Valtakunnalliset auttavat puhelimet ja chatit – Maksutonta tukea eri elämäntilanteisiin on tarjolla. Kooste valtakunnallisista auttavista puhelimista, chateista sekä vertaistukea ja tietoa tarjoavista verkkosivuista.

 Muokattu viimeksi: 05.01.2023