Voimavarat käyttöön-yhteistyöhanke

01.03.2014 - 31.12.2021 / Näre ry

Yhteistyöhanke

Voimavarat käyttöön -yhteistyöhanke on Näre ry:n hallinnoima hanke.  Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA/ Veikkauksen tuotoilla myönnetty toiminta-avustus on mahdollistanut toiminnan.   Voimavarat käyttöön -yhtiestyöhanke aloitti toimintansa 1.3.2014 ja jatkaa edelleen.

Hankkeen toiminnan muodoiksi ovat vakiintuneet mm. Tule ja Ole -tapahtumat, maksuttomat liikuntavuorot, etniset- ja perinneruokakurssit ja vuodenaikojen mukaan tehtävät kulttuuri-, taide- ja luontoretket sekä pilkki- ja rantaongintatapahtumat.

Avustus kohdentuu matalankynnyksen toimintakeskusten toiminnanohjaukseen, työttömien vertaistukitoimintaan, vapaaehtoistyöhön ja työttömien toimintakyvyn ylläpitämiseen.

Hankkeen palveluksessa työskentelee yksi kehittäjä-koordinoija, jonka toiminta-alueina ovat Nurmes, Valtimon pitäjä sekä Juuka.

Yhteistyökumppaneina toimivat Nurmeksen kaupunki /Valtimon pitäjä , Juuan kunta,  Pohjois-Karjalan Työttömien Yhdistysten Toimintajärjestö ry, sekä useat paikalliset yhdistykset ja yritykset.

Kaikille avointa toimintaa!

Yhdessäoloa, liikuntaa, terveyttä, vertaistukea, kädentaitoja,

uusia kokemuksia ja omien taitojen vahvistamista

 

Närekartano

Koulukatu 5, Nurmes, Suomi

Kahvila Kouffi ja Tapaamistupa

Kunnantie 1, Valtimo, Suomi

Osoitteet

  • Närekartano

    Koulukatu 5, Nurmes, Suomi

  • Kahvila Kouffi ja Tapaamistupa

    Kunnantie 1, Valtimo, Suomi

Hankkeen Facebook-sivut