DiKATA – Digiosaaminen on uusi kansalaistaito!

01.01.2019 - 31.12.2020

DiKATA – Digiosaaminen on uusi kansalaistaito! on Suomen kesäyliopistojen yhteinen hanke, jonka tavoitteena on parantaa työikäisten digiosaamista. Digitalisaatiokehitys tuo mukanaan valtavasti uusia mahdollisuuksia työhön ja vapaa-aikaan, mutta vaatii myös jatkuvaa uuden oppimista esimerkiksi tiedonhaussa, tiedon muokkaamisessa ja jakamisessa sekä erilaisten laitteiden ja sovellusten käytössä. Hankkeessa tähän osaamistarpeeseen vastataan tarjoamalla kaikille avoimia ja maksuttomia digitaitokoulutuksia.

Koulutukset alkavat 16.9.2019 ja ne toteutetaan verkkokoulutuksina, joten voit osallistua koulutuksiin vaivatta vaikka omalta kotisohvaltasi! Ilmoittautumisen yhetydessä saat ohjeet kuinka osallistut koulutukseen.

Riveria kesäyliopisto Pohjois-Karjalassa on hankkeen osatoteuttaja. Hanketta hallinnoi Snellman-kesäyliopisto. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Lisätietoa hankkeesta ja koulutuksista: Veera Kiiski / koulutuskoordinaattori Riveria kesäyliopisto / veera.kiiski@riveria.fi, 050 573 9090.