Takaisin edelliselle sivulle

l


Yhdistyksemme toimii alueemme hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu-, tuki- ja edunvalvontajärjestönä.


Länsi-Karjalan Retkeilijät (L-KR) on Työväen Retkeilyliittoon (TRL) kuuluva seura, jonka kotipaikka on Outokumpu. TRL kuuluu jäsenenä Luonnonystävien Kansainväliseen Liittoon (Naturfreunde Internationale NFI, Friends of Nature International) L-KR-seuran tarkoituksena on edistää retkeilyä ja liikuntaharrastusta eri muodoissa: jalkaisin, hiihtäen, pyöräillen, meloen, jne. Lue lisää…

Suvenlahden tärkein toimintamuoto on säännöllinen ja turvallinen kerhotoiminta. Toiminta on monipuolista, eri viikonpäivinä painotetaan mm. musiikkia, kuvallista ilmaisua, liikuntaa, teatteria, tanssia sekä kädentaitoja, joten halutessaan lapsi voi osallistua kaikkiin kerhoihin koko kalenterivuoden ajan. Suvenlahden toiminnan tarkoituksena on myös venäjänkielisen vähemmistön Lue lisää…


Lasten ja nuorten teatteritoiminnan ylläpito ja mahdollistaminen, kulttuuristen harrastusten tukeminen. Ilo elää lapsissa-festivaalin tuottaminen. Kesäleirien ja tapahtumien tuottaminen. Lasten ja nuorten teatterikerhotoiminta. Tanssi, laulu ja musiikki. Kulttuuriklubitoiminta. Kansainvälisyyskasvatus, suvaitsevaisuus, rasisminvastaisuus ja monikulttuurisuus -toiminta.


Yhdistys laulaa kvartetissa vanhaa ja uudempaakin kirkkomusiikkia. Yhdistys konsertoi ympäri Suomea ja tekee tarvittaessa myös tilauksesta esiintymisiä.


Seura on salibandyn erikoisseura. Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaa ja muuta siihen liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua tai liikuntaan liittyvää yhdistystoimintaa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.