Takaisin edelliselle sivulle

e


Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on nostaa lupaavia kulttuurikykyjä siivilleen luomalla ja tuottamalla heidän kanssaan uusia kulttuuriproduktioita suunnaten esityksiä myös sellaisille ryhmille, jotka eivät niitä muuten helposti tavoita. Yhdistys luo ja tuottaa kulttuurialalle aikovien, alan opiskelijoiden sekä nuorten ammattiin valmistuneiden lupaavien kulttuurikykyjen Lue lisää…


Yhdistyksen tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän asemassaan ilmenevien epäkohtien korjaaminen.


Yhdistyksen tarkoituksena on eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien henkisten ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän asemassaan ilmenevien epäkohtien korjaaminen. Tarjoamme jäsenillemme virkistävää yhdessäoloa, retkiä, teatteria ja harrastusmahdollisuutta kerhoissamme.  


Eläkeliiton Juuan yhdistyksen kerhot ja tilaisuudet ovat avoimia kaikille halukkaille eikä niihin osallistuminen edellytä jäsenyyttä. Kerhotoiminta Yhdistyksessä toimii aktiivisesti kolme säännöllisesti kokoontuvaa kerhoa: Mukavat mummot -kerho kokoontuu Ellinkulman kerhohuoneessa 1-2 kertaa kuukaudessa. Kerhossa tehdään käsitöitä, jutellaan mukavia ja tavataan tuttuja. Lue lisää…


Yhdistys toimii ikäihmisten hyväksi. Toimintaamme on retket, matkat ja juhlat kerhot kuntosali, lentopallo, boccia vertaisohjaajavetoisia kimppakävelyryhmiä Karaoke sekä käsityöryhmät ovat myös osa toimintaamme. Katso yhdistyksen toiminta Jellissä tästä


Yhdistyksemme tehtävänä on ikäihmisten henkisten ja aineellisten etujen valvominen ja heidän asemassaan ilmenevien epäkohtien korjaaminen. Yhdistyksemme toimii ikäihmisten hyväksi, järjestäen kerhoja, tapaamisia, retkiä, matkoja, ym. virkistystoimintaa.  


Eläkeliiton Nurmeksen yhdistys ry. on perustettu 18.12.1972. Yhdistys on sitoutumaton, kaikille avoin eläkeläisjärjestö Joka perjantai Porokylän Ystävänpysäkillä klo 12 munakennobingo. TERVETULOA PELAAMAAN!  Yhdistys järjestää vapaa-ehtoistyönä karaokea, teatteria, tanssia ja matkoja. Tervetuloa mukaan toimintaan ja jäseneksi! Liity jäseneksi tästä linkistä.


Tule mukaan toimintaan, yhdessä saamme elämältä enemmän. Yhdessäoloa esitelmien, laulujen, kirjoittamisen, tarinoiden ym. hauskan ja virkistävien retkien ja tapahtumien merkeissä. Yhdistyksemme jäsenmäärä on noin 530  henkilöä. Jäsenmaksu on vain 10 € vuodelta.