Ajankohtaista Pohjois-Karjalan Pakka-toiminnassa

 

Vuosi on takanapäin Ennalta ehkäisevän päihdetyö Pohjois-Karjalassa -hanketta (2022-2023), jonka yhtenä tavoitteena on Pakka-toimintamallin juurruttaminen osaksi pohjoiskarjalaisten kuntien ehkäisevää päihdetyötä.

Pakassa tavoitteena on toteuttaa ehkäisevää päihdetyötä laajassa yhteistyössä, vaikuttaa nuorten ja aikuisten elinympäristöihin, rajoittaa haitallisten tuotteiden saatavuutta sekä lisätä asukkaiden, järjestöjen ja seurakuntien osallisuutta. Pakka-toimintamallin lanseeraamisesta vastaavat Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa.

Pohjois-Karjalan Pakka-toiminnan ajankohtaisia asioita, ehkäisevän päihdetyön koulutuksia sekä esimerkkejä Pohjois-Karjalan kunnista kootaan Pakka-uutiskirjeeseen.

Pakka-uutiskirjeeseen 2/2022 pääset tästä.

Asiasanat

ehkäisevä päihdetyö,