Hae Kulttuuritupsahdusten tekijäksi! – Hakuaika 15.10. asti

 
Kulttuuritupsahdukset ovat pääsymaksuttomia, kaikille avoimia esityksiä, osallistavia työpajoja sekä eri taiteenlajien toteutuksia.

Tarkoituksena on mahdollistaa luovan alan toimijoiden ammatillista työskentelyä ja oman osaamisen esilletuomista sekä luoda matalan kynnyksen kulttuurikokemuksia, jotka rohkaisevat ihmisiä jälleen kulttuurin sekä tapahtumien pariin.

Kulttuuritupsahdusten tekijöinä ovat yritykset ja yhdistykset, joilta Joensuun kaupunki ostaa toteutuksen ostopalveluna. Tekijät valitaan hakemusten perusteella. Hakuaika 5.9.–15.10.2022.

Kulttuuritupsahduksiin haetaan sisältöjä useilta toimijoilta toisistaan erillisiin toteutuksiin. Toteutustapoja ei rajata, niitä voivat olla esimerkiksi esiintymiset, osallistavat työpajat, tila- tai ympäristötaiteet.

Valinnoissa arvioidaan sisällön soveltuvuutta, kiinnostavuutta, toteutuksen edellytyksiä, olemassa olevia referenssejä sekä toteuttajan ammattimaisuutta. Valinnan ehtona on sen maksuttomuus kävijälle/kokijalle ja terveysturvallisuuden huomioiminen.

Valittujen sisältöjen käytännön toteutukset suunnitellaan ja aikataulutetaan yhdessä. Toteuttajien vastuulla on valmistella tarvittavat materiaalit viestintää ja markkinointia varten. Tupsahdusten ohella voi markkinoida omaa tuotettaan tai palveluaan.

Valitut toteuttajat laskuttavat 5 000 €, 3 000 € tai 1 500 € + alv. sisältöjen toteutuksesta ja kyseinen summa sisältää kaikki kulut, esimerkiksi matkakulut, tarvittavan kaluston ja toteuttajat.

Kulttuuritupsahduksiin myönnetään 3 x 5 000 €, 10 x 3 000 € ja 15 x 1 500 €. Raha maksetaan tuotannon ja raportoinnin jälkeen.

Jätä hakemus 15.10 mennessä täällä.

www.unelmavuosi.fi

Lisätiedot:

Anne Mujunen
Projektipäällikkö
anne.mujunen@joensuu.fi
puh. 050 470 9891