Uusi verkkosivusto tarjoaa ammattilaiselle tukea, työkaluja ja tietoa lapsiin kohdistuvasta väkivallasta

 
Uusi lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa käsittelevä Barnahus-verkkosivusto tukee kaikkien lapsi- ja perhepalveluissa työskentelevien sekä lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa kohtaavien ammattilaisten työtä. Tarjolla on monipuolisia työkaluja asiakastilanteisiin ja toimintamalleja hyvinvointialueille.

Sivusto palvelee myös poliisissa ja oikeuslaitoksessa työskenteleviä lapsiin kohdistuvan väkivallan kysymyksissä. Sivusto edistää lapsiystävällisiä, laadukkaita ja tietoon perustuvia palveluita väkivaltaa kohdanneille lapsille. Sivusto toimii ensivaiheessaan erityisesti ammattilaisten materiaalipankkina, mutta tulossa on myös uusia koulutuspaketteja ammattilaisille, jotka ovat työssään tekemisissä väkivaltaa kokeneiden lasten kanssa.

THL:n uutinen aiheesta

Tutustu uuteen verkkosivustoon osoitteessa: www.barnahus.fi 

 

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, lapset, perheet,