Videosarja lasten ja nuorten kokemaa kiusaamista, häirintää, syrjintää ja väkivaltaa vastaan

 
Kiusaaminen ja siihen usein liittyvä lasten ja nuorten kokema yksinäisyys on edelleen huolestuttavan yleistä.

Opetushallitus on tuottanut kasvatus- ja koulutusalan ammattilaisille ja huoltajille videosarjan, joka auttaa tunnistamaan lasten ja nuorten kokemaa kiusaamista, häirintää, syrjintää ja väkivaltaa sekä puuttumaan niihin turvallisuutta ja terveyttä edistävillä tavoilla.

Opetushallituksen videosarjassa käydään läpi vastuita ja keinoja tunnistaa ja ehkäistä kiusaamista, häirintää, syrjintää ja väkivaltaa sekä miten puuttua niihin.Osa videoista soveltuu myös opiskelijoiden ja oppilaiden kanssa käsiteltäviksi.

Tutustu videoihin Opetushallituksen verkkosivuilla.

 

 

Asiasanat

hyvinvointi,