Osallistumis- ja vaikuttamisopas pohjoiskarjalaisille työllisyyspalveluiden asiakkaille


Siun soten työkykyohjelma yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen kanssa on julkaissut pohjoiskarjalaisille työllisyyspalveluiden asiakkaille suunnatun Osallistumis- ja vaikuttamisoppaan.

Oppaan tarkoituksena on tuoda esille osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia työllisyyteen liittyen. Mukana oppaassa on myös maakunnan eri työllisyystoimijoita, jotka kertovat omista palautteenantokanavistaan. Painettuja oppaita on jaettu ympäri maakuntaa.

Sähköinen versio löytyy osoitteesta www.pksotu.fi/materiaalit/julkaisut-ja-oppaat

Lisätietoa:
Suvi Tahvanainen / Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry
suvi.tahvanainen@pksotu.fi
puh. 050 370 6547

 

 

 

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, työllisyys, työttömyys,