Ilmaiset My Fair Lady -musikaaliharjoitukset Joensuun kaupunginteatterissa, Joen Yössä pe 19.8., tule katsomaan!

Ilmaiset My Fair Lady -musikaaliharjoitukset Joensuun kaupunginteatterissa, Joen Yössä pe 19.8., tule katsomaan!

Tule seuraamaan syksyn uuden ja upean My Fair Lady -musikaalin harjoituksia
Joen Yöhön pe 19.8. klo 18.30-19.00 ja 19.30-20.00 suurelle näyttämölle
(Kaupungintalo, Rantakatu 20, 2. kerros).

My Fair Lady on todellinen klassikko, josta on nähty lukemattomia tulkintoja. Siinä on myös sen voima, kun jokainen aika voi kirjoittaa tarinan uudelleen. Musikaalin laulut ovat kaikille tuttuja: Voi kun se olis mukavaa! (Wouldn’t It Be Loverly), Lykky mukana (With A Little Bit of Luck), Olisin tanssinut aamuun (I Could Have Danced All Night)… ja My Fair Lady on myös pukudraaman ystävien unelma; on hevoskilpailuja ja tanssiaisia, joten luvassa on myös silmiä hivelevän kauniita kohtauksia.

Joensuun kaupunginteatterin Eliza Doolittlen roolissa vuorottelevat upeaääniset Maria Karhapää, Regina Launivuo ja Suvi-Maaria Virta ja vannoutuneen poikamiehen, Higginsin roolissa vuorottelevat Joni Kuokkanen ja Petteri Rantatalo. Musikaalin lauluja ja tansseja rytmittävässä 5-henkisessä orkesterissa on mukana opiskelijoita Joensuun konservatoriosta, näyttämöllä nähdään myös Riverian tanssialan opiskelijoita.

Koko syksyn teatteriohjelmistoon voit tutustua nettisivuillamme www.joensuunteatteri.fi