Kerro mielipiteesi Joensuun kaupungin kulttuuriavustuksista 14.8. mennessä

 
Kulttuuriavustusten hakuohjeiden uudistaminen on käynnissä – Mielipiteitä kulttuuriavustuksista kaivataan!

Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut tukee avustuksilla vuosittain joensuulaisia kulttuurin tekijöitä ja toimijoita, jotka esim. järjestävät tapahtumia, näyttelyitä, työpajoja sekä ylläpitävät tiloja tai vuokraavat itselleen työtiloja. Lisäksi avustusten kautta mahdollistetaan taiteellista työtä ja jaetaan Joensuun kulttuuripalkinto. Joensuulainen kulttuurin ja taiteen kenttä on elävä, monipuolinen ja moniulotteinen. Olemme käynnistämässä kulttuuriavustusten uudistamisen ja siihen työhön kaipaamme mielipiteitä, parannusehdotuksia ja suuntaviivoja. Vastaamalla kyselyyn autat tuomaan esille asioita, jotka ovat avuksi uudistustyössä.

Linkki kyselyyn https://link.webropol.com/s/kulttuuriavustukset22

Kysely on avoin kaikille ja vastaaminen on arvokasta, onpa kyseessä kulttuurin tekijä, harrastaja tai kokija. Kyselyyn voi vastata 14.8. saakka.

Joensuun kaupungin kulttuuriavustuksista ja niiden uudistustyöstä löytyy tarkemmin tietoa osoitteesta www.joensuu.fi/kulttuuriavustukset

Avustusinfot 24.5. 2022
Lataa esitysmateriaali tästä

 

 

Asiasanat

kulttuuri,