Joen Yö -kaupunkikarnevaali 19.8. – Ilmoittautumiset 20.5. mennessä (esiintyjät) ja järjestöbulevardille (5.8. mennessä)


Joen Yö -kaupunkikarnevaali palaa kaupunkikeskustan sykkivään sydämeen täyttäen koko kauppatorin ja kävelykadun monipuolisella ohjelmasisällöllä ja altistaen ilonpidolle sekä lukuisille pääsymaksuttomille taide- ja kulttuurielämyksille. Joen Yö järjestetään perjantaina 19.8. klo 15-22.

Edustatko bändiä, tanssiryhmää vai onko esityksesi jotain aivan muuta ja ennen kokematonta? Olipa se mitä vain, kerro siitä meille ja hae esiintymään Joen Yö -kaupunkikarnevaalin torilavan huikeaan ohjelmakokonaisuuteen!

Joen Yön suosittu Järjestöbulevardi rakentuu kävelykadulle (Kauppakatu), joka tulee hehkumaan tänä vuonna kaikissa sateenkaaren väreissä. Alue mahdollistaa lisäksi pienimuotoisten esitysten ja työpajojen toteuttamisen.

Huom! Esiintyjien ilmoittautuminen päättyy 20.5. Järjestöt voivat ilmoittautua mukaan Joen Yöhön 5.8. saakka.

Ilmoittaudu mukaan Joen Yöhön esiintyjänä tai järjestönä Google Forms lomakkeella.

Lisätietoja: Joen Yö tuottaja Minna Valonen p. 041 3118131 / minna.valonen@joensuunvirta.fi

Facebook:  https://www.facebook.com/joenyofestivaali

Verkkosivut: http://www.joenyo.fi/

 

Asiasanat

kulttuuri,