Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä


Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä 6.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hakuaikaa jatkettu 18.4.2022 asti. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun tai Kuopion kampustoimisto.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta on noin 13 500 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö, jonka tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 15 henkilöä ja sen vuosittainen liikevaihto on noin 1,6 miljoonaa euroa.

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa. Pääsihteeri vastaa ylioppilaskunnan hallinnon ja talouden organisoinnista ja valvonnasta, hankkeiden johtamisesta sekä yhteiskuntasuhteista.

Pääsihteeri huolehtii ylioppilaskunnan päätöksenteon valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta sekä valvoo ylioppilaskunnan toiminnan lain- ja sääntöjen mukaisuutta.

Kansainvälisessä korkeakouluyhteisössämme tarvitaan myös erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Lisäksi etsimämme henkilö on paineensietokykyinen ja ratkaisukeskeinen.

Hakijalta edellytämme:
  • Aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
  • Hallinnon ja taloustehtävien tuntemusta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Tehtävään soveltuvaa vähintään alempaa korkeakoulututkintoa
Arvostamme:
  • järjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnan sekä yliopistomaailman tuntemusta
  • Toimivia yhteiskunnallisia verkostoja

Pääsihteeriltä odotetaan matkustusvalmiutta ja kykyä joustaa työajoissa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/vko) ja täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Pääsihteerin sopimuspalkka on 2 850 €/kk, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon
mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Tehtävään sovelletaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Toimessa on neljän (4) kuukauden koeaika. Työsuhde-etuihin kuuluu virikeseteli-etu sekä SYKETTÄ- korkeakoululiikuntapalvelut.

Hakuaika päättyy 18.4.2022 klo 23.59.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen (pdf-muodossa) sekä suosittelijoineen: osoitteeseen puheenjohtaja@isyy.fi. Otsikoksi viestiin “Pääsihteeri”.

Tehtävään aiemmin 17.2.–20.3.2022 hakeneiden hakemukset otetaan hakuprosessissa huomioon.

Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti 21.4.2022. Haastattelut järjestetään Joensuussa lauantaina 7.5.2022.

Pääsihteerin valitsee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 19.5.2022. Edustajistolla sekä ISYYn hallituksen nimeämillä henkilöillä on mahdollisuus nähdä hakijoiden hakemukset ja cv:t  Edustajistolla on myös mahdollisuus osallistua haastatteluiden seuraamiseen. Hakijoiden nimet julkaistaan hakuajan päättymisen jälkeen ISYYn verkkosivuilla. Hakemusasiakirjojen julkisuus perustuu viranomaisen toiminnan julkisuudesta annettuun lakiin eli julkisuuslakiin.

.Lue lisää tietosuojaselosteesta ISYYn verkkosivuilta: ISYY henkilötietojen käsittely rekrytointien yhteydessä.

Lisätietoja:

Sami Tanskanen,
hallituksen puheenjohtaja
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta,
puheenjohtaja(at)isyy.fi, puh. 044 5768 400

Hannele Mirola,
pääsihteeri (vs.),
paasihteeri@isyy.fi, puh. 044 576 8417

 

 

 

Asiasanat

avoin työpaikka, työpaikka, työpaikat,