Pohjois-Karjalan kansanterveys ry hakee elintapakoordinaattoria ja terveyden edistämisen suunnittelijaa

Pohjois-Karjalan kansanterveys ry hakee elintapakoordinaattoria ja terveyden edistämisen suunnittelijaa.

Elintapakoordinaattori

Tehtävässäsi vastaat PUHTI-elintapavalmennus -hankkeen koordinoinnista, sidosryhmäviestinnästä sekä hankkeen raportoinnista ja hallinnosta. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toimia elintapavalmentajan työparina ryhmätoimintojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Haku päättyy 11.2. klo 15

Lisätietoa työtehtävästä


Terveyden edistämisen suunnittelija

Tehtävässäsi vastaat Pakka-toimintamallin mukaisesta toiminnasta (alkoholi-, tupakka- ja rahapelihaittojen ehkäisemiseksi) sekä paikallisesta/seudullisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja toiminnan arvioinnista yhdessä terveyden edistämisen asiantuntijan kanssa.

Osapäivätyö (18,75). Huom! työaikaa voidaan mahdollisesti täydentää samalla tehtävänimikkeellä (0,5 htv) Kunta-HYTE 2.1 -hankkeessa 31.12.2022 saakka (ehdollinen haku avoimen hankepäätöksen vuoksi).  Haku päättyy 18.2. klo 15.

Lisätietoa työtehtävästä

 

 

Asiasanat

avoin työpaikka, työpaikat, terveys, terveysala,