Kontiolahden 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Kontiolahden 4H-yhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Kontiolahden 4H-yhdistys hakee TOIMINNANJOHTAJAA nykyisen toiminnanjohtajan eläköityessä syksyllä 2022.

Toiminnanjohtajana johdat ja kehität menestyvän 4H-yhdistyksen toimintaa koko Kontiolahden kunnan alueella. Toiminnanjohtajan tehtävä on monipuolinen kokonaisuus hallinnollista työtä sekä operatiivista toimintaa, joka vaatii avointa ja yhteistyökykyistä asennetta.

Toiminnanjohtajana sinun tulee hallita yhdistyksen toimintakentän laaja-alainen ja monipuolinen kokonaiskuva. Työsi edellyttää joustavaa ajankäyttöä ja valmiutta liikkua kylillä. Olet kerryttänyt aiemmista työsuhteista järjestötoimintakokemusta sekä vankkaa hankeosaamista, jota tulet tarvitsemaan tehtävässä menestyäksesi.

Toimit työssäsi innostuneesti ja innovatiivisesti sekä innostat omalla esimerkilläsi myös muita työntekijöitä sekä toiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria. Toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen talouden hyvästä huolenpidosta, esihenkilötyöstä ja sidosryhmäyhteistyöstä. Ratkaiset luovasti ja määrätietoisesti eteen tulevia haasteita, tuet ja neuvot yhdistyksen työntekijöitä sekä etsit ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin lasten ja nuorten vanhempien sekä palvelutuotannon asiakkaiden kanssa.

Näkemyksemme mukaan korkeakoulututkinto luo sinulle hyvän pohjan menestyä yhdistyksemme toiminnanjohtajana. Arvostamme aiempaa monipuolista työkokemustasi sekä näyttöjä itsesi ja oman osaamisesi kehittämisestä.

Toiminnanjohtajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen toimihenkilötehtävä.

Palkkaus: Neuvonta-alan Tes:n N5 palkkaluokan mukainen. Tehtävän alkupalkka on 3 074,00 euroa kuukaudessa, mutta voit myös esittää oman palkkatoiveesi hakemuksessa.

Tehtävän toivottu alkamisajankohta on 2.5.2022.

Meistä on reilua, että uuden toiminnanjohtajan ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Nykyinen toiminnanjohtajamme perehdyttää sinut uuden työsi saloihin. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tarkastamme myös luottotietosi.

Hakuaika: Mikäli koet tämän näköalapaikan olevan juuri sinulle tarkoitettu, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen meille tutustuttavaksi sähköpostitse otsikolla TOIMINNANJOHTAJAREKRY osoitteeseen taina.parkkulainen@4h.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kontiolahden 4H-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Saara Paalanen, puh 040 835 6769 (ma-pe klo 10-15) ja toiminnanjohtaja Taina Parkkulainen, puh 040 553 2287 (ma-pe klo 10-15).


Kontiolahden 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Kontiolahden 4H-yhdistyksessä on yli 600 nuorisojäsentä, koko kunnan alueen kattava monipuolinen lasten ja nuorten harrastetoiminta sekä laaja koululaisten iltapäiväkerhotoiminta. Yhdistys työllistää vuosittain 50 nuorta ja maksaa heille palkkoja keskimäärin 90 000 euroa vuodessa. Yhdistyksen ohjauksessa toimii 15 nuorten 4H-yritystä. Yhdistyksessä työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi koulutuspäällikkö ja 25 iltapäiväkerhon työntekijää. Kontiolahden 4H-yhdistyksen liikevaihto v. 2020 oli 0,6 miljoonaa euroa.

Asiasanat

työpaikat,